Papatyaseverr Kızlar bebeğime aldım da pekmez verebilir miyim 6 ay 13 günlük bide buğday ruşeymi aldım onu nerelerde kullanabilirim tam olarak ne oluyor burda cok okudum bende aldım ama tam ne olduğunu bilmiyorum 😃 sizden özendim
minnakbaby Papatyaseverr mrb bnim postlara da hic cvp verilmiyor maleseff.. pekmez 6 ay ve uzeri verilir diye biliyorum ama yogurtla birlikte vermeyin iyi degilmis ve ruseym hic kullanmadim bilmiyorum 😊
FtmYigitim Papatyaseverr canım benim oğlum 7 aylik az az katıyorum hazırladığım şeylere 1 çay kaşığı falan ama buğday ruseymi bilmiyorum yeni duydum
BhrKrmn Papatyaseverr ruşeym duydum ama bilmiyorum almadım da pekmez pek vermiyorum 7 ay 27 günlük çok nadir vermişimdir
Papatyaseverr BhrKrmn sağlıklı sonuöta pekmezi vermek istiyorum da acaba 6 aldsn sonra veriliyor mu diye merak etmiştim teşekkürler 😊
minnakbaby Papatyaseverr kasikla verin bide oglum yulaf ezmesini pek sevmedi yulaf ezmesini pisirip ustune pekmez dokup veriyorum bazen hem pekmez yemis oluyor hem yulaf yemis oluyor oyle de deneyin 😁 ayriyeten icine baska meyveler de ekleyebilirsiniz ustune de pekmez gezdiriverin bitti 😆
Birgaripkull Benim bebeğim alerjik. Alerjik mamayı tekbsşına kullanamıyorum ve pekmezle birlikte veriyorum. Doktorumuz önerdi 4 aylıktan beri az az koyuyorum mamasına. Sonuçta şeker yok üzüm şiresi
Papatyaseverr Birgaripkull teşekkür ediyorum canım benim bende öyle düşündüm hem kan yapar sağlıklıda bana göre 😊
Papatyaseverr minnakbaby yulaf yiyebilir dimi alayım o zaman cunku sürekli corba yoğurt meyveli yoğurt veriyorum değişik şeylerde yedirmek istiyorum yumurta sarısı falan verdim evde farklı şeyler yapıp yedirmek istiyorum bebeğime 😊
Hilal_cvdr1 Papatyaseverr ruşeym buğdayın özü oluyor canim 1 ton buğdaydan sadece 1kg elde ediliyor cok faydali vitamin acısından bende alicam araştırdım biraz ordan biliyorum 🤗
Papatyaseverr Hilal_cvdr1 evet bende araştırdım bolca E vitamini varmış ama nasıl kullanacağımı biliimiyorum 😊🤷🏻♀️
Hilal_cvdr1 Papatyaseverr pişirilipde veriliyormus fakat yogurda karıştirilip verilmeside cok faydalıymış canim :)
minnakbaby Papatyaseverr evet yiyebilir cok faydaliymis yulaf ezmesi kahvaltilarda yumurtanin yaninda verebilirsin yada yumurtasiz verebilirsin. Yulaf unu var bazen pankeklere kullaniyorum yulaf ezmesini rondodan gecirdim un yaptim ben ayri almadim 😊 normal un da kullanma tam bugday unu yada yulaf unu kullan 😊
HYagmur Papatyaseverr 6 aydan 8 aya kadar bende verdim pekmez 8 aydan sonra keçiboynuzuna geçtim buğdağ ruşeyimi hakkında bilgim yok tam buğday unu kullandım hep bir süre sonra da bıraktım 😅
Papatyaseverr HYagmur iyiki keçiboynuzu almamışım belki ayı kücük alerji yapabilir diye almamıstım 😊 teşekkür ederim 💜
Dilacim Papatyaseverr pekmez verebilirsiniz. Ruseym de eğer bebeginize ekmek veriyorsanız ekstra gerekli illa verebilirsiniz diyeceğim bisey değil. Hatta fazlasının zararı olduğunu duymustum. Birde ruseymi pisirmeden kullanmanız gerekiyor.
Papatyaseverr Dilacim pişirin diyen de var pişirmeyin diyende kafam karıstı yoğurtla karıstırıp versem ekmek vermiyorum ama pütürlü yiyor bebeğim