Canantufan_61 4 aylık bebeğim sürekli kucakta durmak istiyor ve çok yormaya başladı. Odadan çıktığım an ağlamaya başlıyor. Var mı aranızda bunları yaşayan kızlar? Uyku düzeni oluşturmuştum bir iki saat aksamaya başladı bile uykuya geçişi zorlaştı 😒
Hakcjrks Canantufan_61 aynı bizde öyleyiz 4 aylık sürekli kucakta ve yanında ayrılınca başlıyor ağlamaya
Lina1205 Canantufan_61 al bizden de o kadar uyku düzenimiz oturmuştu ama bu aralar fazlasıyla bozuldu çok huzursuz dediğiniz gibi hep kucak istiyor bakalım ne olacak zamanla
venustomris Canantufan_61 5 saat aralıksız uyurdu gece şimdi bazen saat başı uyandığı bile oluyor sürekli onunla ilgilenelim istiyor yoksa vız vız sürekli hepimiz öyleyiz sanırım 🤦🏻♀️
Canantufan_61 Valla damarınıza bastım sanırım. 🙃 Ne zaman düzelirler bilemiyorum 6. Ay gibi tahmin ediyorum ki. Nasıl besliyorsunuz bebeklerinizi peki kızlar?
Cqdmg 4 ay sendromu oluyormuş. Max 20.cı haftada geçiyormuş. Benimkide 19. Haftada bende sabırla bekliyorum. YouTube uz. dr Osman Gönülal 4 ay videosunu izleyin. Çok açıklayıcı. Ben tüm sorularımın yanıtını aldım. Umarım sizede alırsınız.