Stellaa Öneri alabilir miyim hiç bir bilgim yok bu konuda ve hangi ayda bunu kullanmaya başlıyoruz? 5.5 aylık şuan normal puset var
Fasulyeninannesi Stellaa 0-36 kilo aldım ben dogumdan itibaren kullanılıyor 0-18 0-36 18- 36 siz secebilirsiniz bebegınıze uygun olanı
Zuhal3838 Stellaa puset yeterli olur bence sizin için şuanlık. Çünkü tam olarak oturması gerekiyor. Biz 9 aylığız be safe tercih ettik
Omerinannesi342 Stellaa maxi cosi axissfix çok ama çok memnunum 360 derece dönüyor yani almak koymak çok rahat
Za96 Merhaba bebeğim 4.5 aylık 1 hafta önce babymall mağazasından prego marka aldık 0 36 kg 360 derece dönme özelliği var ve pusette oturur gibi hafif eğik yatma özelliği var henüz oturamayan bebekler için şimdilik memnunum beklentilerimi karşıladı fiyatı 800 tldi özelliklerine göre parasını karşılıyor tavsiye ederim. https://www.babymall.com.tr/urun/prego-4083-profix-oto-koltugu-0-36-kg-prg-4083-bej?k=&gclid=Cj0KCQjwtZH7BRDzARIsAGjbK2aUzsDR11CdBuaHC0ehDZ0AsJV0Re_vDH_21ey_O_ua9L-emrZHah8aAiZ4EALw_wcB
Stellaa Teşekkür ederim herkese biraz baktım da söylediğiniz markalara çok pahalıymış ya bu kadar tahmin etmemiştim bi araba parası nerdeyse 😄