Ozgsyhn Lütfen uyku tulumu önerilerinizi yazar mısınız bir türlü nerden ne alacağıma karar veremiyorum havalar soğuyor yavaş yavaş hazırlık yapmalı.. bi de onerdiginiz kozmonot tulum varsa onlarında linkini alabilirim 😘
Azolili Ozgsyhn geçen kış lcw den almıştım memnun kaldı. Bu yılda almayı düşünüyorum. Yanlış değilsem 1.2 tog değerindeydi aldığım bana yeterliydi. Çok soğuk olduğunda tayt giydiriyorum ekstra
Zeyzey2019_ Ozgsyhn woolnat tulumları inceleyebilirsiniz. Hem tek seferlik de olmuyor. Alınan ürün neredeyse 2 3 sene giyiliyor. Ayrıca ürünün özelliğinden dolayı hem sonbahar hem kış hem de ilkbahar aylarında kullanıma uygun. Normalde 4 mevsim bir ürün yazın da kullanılabilir ama çok sıcaklarda içine bişey giydirmeden yaptırsam bile rahatsız oldu sadece yazın kullanmadım.
efelettin Ben lcwninkini kullandım geçen sene bu senede onunkilerden aldım. Kalın biraz togu 2,6. Bide e bebek var o biraz daha ince ikisini kullanıyorum.
Ozgsyhn efelettin muslinler var şimdi terletmeyen diyolar ama arada kaldim… Bı de kollu mu olmalı kolsuz mu onu da bilmiyorum
Ozgsyhn Zeyzey2019_ çok pahalı ya param var ama tuluma o kadar para vermek bana cazip gelmiyor onun yerine bebeğime daha fazla eğitici kitap ve oyuncak almayı tercih ederim çok güzeller ama bebekle ilgili para harcamada sınır yok maalesef 😟 ama gerçekten çok güzeller kendimi tutacağım 💪😁