Evlatkokusu28 Delırcem krepı çok severdi 19 aylık yemıyor hıcbırsey artık 1 haftadır tek öğün yemekle duruyor bıde meyveyle süt yok Emme yok napcam ben böyle
hunilimomm Evlatkokusu28 acaba hasta felan mi dış çıkartıyor felan olabilir mi aklıma da bisey gelmedi şimdi benim kızım 15 aylık beni emiyor ama öyle tek öğünle de duramaz başka şeyler yemiyor mu yumurta felan
Nehir06 Evlatkokusu28 bugun 1 yasina girdi ama benim oglumda hala kahvalti yapmiyor asla hicbir sey yediremiyoruz yani hic bir zaman yemedi.. sadece anne sutu istiyor bi bana da akil verin lutfen napacami sasirdim ya;((( genel olarak ek gida reddi var aksam yemeklerini de yemiyor
Arzuorhan Evlatkokusu28 benim oğlum da kahvaltı da birsey yemedi iki gündür ağzını açmıyor verdiğim şeyleri de ağzında tutuyor:( ne yapacağımı bilmiyorum artık
Evlatkokusu28 hunilimomm yemıyor canım diş olabılır dıye düşünüyorum belli olmuyor ama kuruyemıs yoğurt meyve bunları yıyor ana yemek olarak bısı yemıyor tek öğün yıyor corba ıcmıyo bu akşam yemegınde pilav köfte falan
hunilimomm Evlatkokusu28 ben öyle olunca meyveli süt felan veriyorum evde yapıyorum ayran veriyorum cacık çok seviyor onu yapıp veriyordum biraz da olsa tok tutsun diye