Bebegimcanim Bezden her sabah çiş taşıyor içtği biberon miktarı aynı bezin 11,5 kg 5 numara sleepy kullanıyorum neden böyle olmaya başladı ki bilgisi olan var mı
Asafeymeninannesi Bebegimcanim Aynı durumdan bende muzdariptim. Farklı bez denemekte fayda etmemişti 😌 Gece yatmadan önce kullanmış olduğumuz bezin bir numara büyüğünü takarak sorunu ortadan kaldırıyorum 🌝
Sarisey Bebegimcanim sleepy yi donem donem hep kullandim hep tasti kizimda da oglumda da. Prima premium care kullaniyorum ozellikle dikkat ediyorum oglum cok fazla cis yapmasina ragmen gece 12-13saati buluyor bir kere bile tasma olmadi
Zerr Bebegimcanim Erkek bebekse bizim yukarıdan çıkardı.. pipiyi aşağı doğru itip bezi öyle kapatırım çiş aşağıya dolsun diye.. Eğer yandan taşıyorsa numara değiştirin deneyin
Sinem2 Bebegimcanim paketi yeni mi aldınız. Bu sorunla bende karsilastim en son aldığım iki paket bez taşıyordu ama dolup da taşma değil bez boşken taşıyordu. Molfixe gectim
Bebegimcanim Asafeymeninannesi evet bende bi büyük alarak çözmüştüm öncekileri sanırım bunu da öyle yapmam gerekecek
Eminos Asafeymeninannesi oglum 17,5 aylik hic cis tasma sorunu olmadi 4+ kullaniyoruz artik az kaldi 5 kullanicaz da sleepy kulkaniyoruz
Sarisey Bebegimcanim kendi numarasini da denedm buyuk de denedim acaba ondan mi diye,kulot bezini de denedm hepsi sizdirdi. Primadan baska kullanmam artik
Bebegimcanim Zerr ikiside oluyor ama pipi aşağıda bağlıyorum hep belki de dediğiniz gibi bez küçük geliyor
Asafeymeninannesi Eminos Bende 5 numara kullanayım dedim, kullandım sonuç hüsrandı. Büyük geldiği için yoğun bir pişik söz konusuydu. O açıdan sadece 5 numarayı geceleri kullanıyorum
Eminos Bebegimcanim yani bebeginiz kac kilo bilmiyorum ama sanki bayagi buyuk bez bagliyorsunuz gibi yasina kadar 4 kullanmistim ben
EbrarZehram Molfix slepy ikisini de denedim bıktım artık tssmasinsan şimdi a101bezi aldım beş numara gayet iyi ne taşma ne birşey