Deletedmom59 Bebeklerinizi kundak yapıyor musunuz eğer yapıyorsanız kaç aya kadar yaptınız veya yapacaksınız ?
Minikalyam Deletedmom59 bebeğim 3 ay 28 günlük hala yarım kundak yapıyorum yapmıyım diyorum yapmadıgım geceler uyumuyo dalsa bile elleriyle kendini uyandırıyo ve şöyle birşey kundak yapınca hemen anlıyo ve uykuya geçiyo nasıl bırakıcam hiç bilmiyorum :( sizin bebeğiniz kaç aylık
Mrsyener Deletedmom59 ilk doğduğunda hep kundaklıydık sarılık olduk 1 gece küvezde yattık ondan sora istemedi hanımefendi rahatla alıştı bir gecede ayrıca parmak emmeye şimdi yaklaşık 2 haftadır arada kunlaklıyordum bu hafta ise hep yarım kundak yaptım ellerinin sıçramasıyla kendini uyandırıyor kayın validem bir kundak bir normal yaparsanda sıçrar dedi bilmiyorum bundan sonra ne yapcam
Tortilla_ Deletedmom59 5 aya kadar yaptım. Havalar ısınınca tulbentle kollarını sardım sadece. Kendini uyandırdığı için mecbur yaptım 😒
MasalsMommy Minikalyam Ben kendini uyandırsa da yapmadım kundak canım. O uyandı ben geri uyuttum o uyandı ben geri uyuttum öylelikle alıştırdım sen de pes etme uyandıkça uyut geri alışır bir kaç güne
Deletedmom59 9 GÜN sonra 3 ay bitiyor bende yapıyorum yoksa sürekli uyanıyor acaba ne zaman bıraksam diye düşündüm ama kış çıkana kadar devam edeceğim galiba hem daha sıcak olur kundak üstünü falan açmaz diye düşünüyorum
Hmyramom Kızım 1 buçuk aylık kundak yapmayı bıraktık bir hafta önce filan. İlk başlarda kendini çok uyandırıyordu ama şimdi alıştı alışır sen yapma kundak zaman geçtikçe daha zor bırakır yoksa
Deletedmom59 Benim oğlumda 1 gün kaldı ilk doğduğu hafta hastanede ama alıştırdım tekrar daha yapıyorum kundak pek sevmiyor ama uyuyana kadar zorluyo beni uyuyunca rahat bakalım
Erroerto Bende kundak yapardım ama şimdi yan yatırıyorm kenarlarına yastık koyuyorum yüzüstü dönmesin diye. Genelde gündüz yan yatırıp emzik veriyorum gözleri hemen kapanıyor uyku vakti olduğunu anlıyor öyle yapınca
MasalsMommy Deletedmom59 Canım benim bebeğim 2 aylık çok nadir kundak yapıyorum ben. Ne kadar erken bırakırsan o kadar çabuk alışıyorlar ellerine kollarına bence. Şu an kızım kendini hiç uyandırmadan uyuyor. Ama eğer uykuya geçmekte çok zorlanırsa yarım kundak yapıyorum. Onu da uyandıktan sonra açıyorum
MasalsMommy Minikalyam Valla 1.5 aylık falandı sanırım. Bırakabilirsin çok zorlamıyor kundağım bırakmak. O uyandıkça sen geri uyut. Bırakıyor bir kaç güne aramıyor. Ben uykuya geçmekte çok zorlandığında yarım kundak yapıyorum şu an. Uyuduktan sonra açıyorum ama onu da
Minikalyam MasalsMommy bende yarım kundak yapıyorum bir gece kendini hemen uyandırdı kalktık tekrar kundak yapmak zorunda kaldım inş bizde bırakabılırız yakında
Ozgeruya Deletedmom59 2 aylik sayiliriz hic yapmadim kundak ama bugun uyumadi hic yaptim ama gebe fayda etmedi bacaklarimda sallamazdim onuda salladim gene yok