Merhaba kızlar öncelikle konu başlığından çok korkuyorum bugün annemlere geçecektik önce kayınvalidemlere uğradık ailem 2 saatlik bir mesafe uzaklığında kayınvalidemlerde yemek yiyip çıkacaktık tam yemek yerken eşimin işyerinden mesaj geldi iş yerinde bi arkadaşı corona olmuş ondan bir gün öncesinden çoçuk kötüymüş göndermek istemişler çoçuk gitmemiş çalışmaya devam etmiş benimde eşimin doğum günüydü dün çoçuk eşimle temas etmiş doğum gününü kutlamış tokalaşmış eşime mesaj gelince eşim bianda ayağa kalktı bebeğim 8 aylık oğlumuzu binada bana verdi korktu hemen test yapmaya gitti aileme gitmekten vazgeçtim tabi annem 62 yaşında ve tansiyon hastası işin sinir bozucu kısmı iş yeri herkes yarın işe gelsin belirti yoksa çalışıcaksınız demiş çıldırdım adamlar hala para peşinde Herkese test yapmaları gerekirken işe gelmeyin evde izole edin kendinizi demek yerine işe gelmemezlik yapmayın diyorlar yaVe ben çok korkuyorum bebeğim için eşim için iş yerini şikayet etsem kapatırlar mı Bu arada eşim aşçı insanlara yemek yapıyorlar bilgisi olan yarın test sonucumuz çıkacak rabbim inşallah bişey çıkmaz dua edin lütfen 🤲🤲😔