Deletedmom16 Merhaba kızlar bebeğim 2buçuk aylık gün içinde çiş yapması gayet normal koku renk değişimi vs yok ama gece uyurken emzirmeye kalkıp kontrol ettiğimde neredeyse hiç çiş yapmıyor derin uykuda olduğu için mi acaba sizce neden olabilir suda verıyorum
sznclk Deletedmom16 benimde kızım 3 aylık yaklaşık iki haftadır geceleri çişini yapmıyor yatmadan önce mama veriyorum gecede iki üç kere emziriyorum ona rağmen yok ama sabah uyandığı zaman iki üç saatte bezini dolduruyor.. normal diyorlar hatta anneme sorduğumda sen gece sürekli tuvalete gidiyor musun diye söyledi yani onuda öyle düşün dedi 😂😂
Fatosates Deletedmom16 çişini yapmıyorsa doymuyordur demişti doktorumuz sabaha kadar yapmamasını ıstemeyız demisyi.
Nurtenn4161 Deletedmom16 bende fark ettim onu ya günde 3 4 sefer değişirim yeri geldi mi gece uyanınca bile değiştiğim oldu. Son günlerde sabah bezi kuru oluyo ama gündüz maşallahı var anneme sordum ve dediği şu😂 biz bahçeydi inekti yemekti kaynanaydı uğraşmaktan uşağın çişine bakmak nasip olmadı rahat bırakın uşakları 😂bizimkiler büyüdü onlar hayli hayli büyür 😂
Deletedmom16 Fatosates valla bilmıyorumki kuzu gündüzleri bayağı bez değiştiriyorum gecede guzel emıyor aslında
Nurtenn4161 Deletedmom16 geçen annemi aradım dedim anne ilknur çok uyudu uyandırsam mı dedi allahtan belanı mı arıyosun😂ama benimde aklıma takılmıştı 3 aylık kontrolü var 1 hafta sonra doktorunuza sorucam msj da atabilirim ama adam bence yeter diycek 😂