yazannesi Kızlar selam bebeğimiz kafasının her iki yanında kemik çıkıntısı var sol tarafı daha belirgin.. 3 aylık su anda:( sizce normal mi buuu plan bisey mii önce saçlarından fark edemedim ama baktıkça içime kurt düştü nolur normal diyin:(
Kadervural yazannesi saga sola yatırın yanınızda yuz yatsın kafa sekili biraz gec oluyor sanki bizde de yanlarda sislik vsr normal bence
Bikahve yazannesi oğlum 9 aylık düzeldi çok şükür bizde çok takıyorduk ama merak etme canım şu an görenler ne güzel kafası var diyor
Avakadolumama yazannesi ayyy vallahi aynı bizimki . Ben hatta bazen elliyordum bir sıkıntısı mı var diye demek ki normalmiş . Benim de bebeğim 4 aylık
yazannesi Efemm yaa gerçekten mi.. böyle başın her iki yanında simetrik iki cıkıntı ön tarafı çökükmüş gibi duruyor o çıkıntılar yüzünden:( nası dikkat edemedim ne zamandır olduğuna:( böyle şeyler olabiliyor o zamann
yazannesi Aslında kafanın ön tarafı içe çökük bu nedenle çöküklüğün basladıgı iki taraf cıkıntı gibi duruyo
Ozgesma yazannesi hep sagına veya soluna mı yatırdınız ben hep sagına yatırmışım sag tarafı düz sol tarafında çıkık oluşmuşdu doktor bana soluna yatır düzelene kdar demişdi öyle yaptım iki ayda düzeldi şükür