Tugg Bebegim 5 aylık sünnet oldu hareketli pazartesi oldu sünnet kilodu aldık acımasın acıtıyor bez diye emekliye gidiyor diye acımasın diye koyuyoruz hala siz nasıl yaptınız acaba sünnet oldugında bilgilendirirseniz
Aysess38 Aysess38 bi de karton bardak aldık yarısını kesip koyduk sürekli bezin içine sizinkinn gerçi sünnet kilodu varmış değilmi ☺️Tugg
Elcn4 Tugg 6 aylik sunnet ettirdim doktorun verdigi kremi surdum ve hergun dusa soktum oyle oyle iyilesti kaka yaptigindada popisini yikadim sukur sikinti cekmedim ilk oglumuda 10 aylik sunnet etmistim o da oyle kolay iyilesti
Elcn4 Tugg ayrica bezli bebek sunnet kilodunu ne yapsin kucuk kahve bardaklari var onun dibini kesin oraya koyun her idrarini yaptiginda degistirin.
Mhmmdoznr Çok geçmiş olsun ben 4.5 aylık ettirdim biz bezine bolca vazelin sürüyorduk bide ağrı kesici fitil vermişti doktor 1 haftaya iyileşti allah damatlığını da göstersin😀
Aysess38 Bize doktorumuz kantaron yağı almamızı önerdi bi de krem yazdı ..kremi sabah akşam sürdük yağı günde 4,5 sefer ben her alt açtığımda sürdüm bir hafta da iyileşti şükürler olsun
Elcn4 Tugg tabiki 3. Gununden sonra kesinlikle hergun yikamaniz lazim ve sabunlu suda birkac dk tutmaniz lazim iki oglumdada doktor oyle soyledi zaten dusla geccek o