Nscaslan34 Kızlar bebegimin saçlarının arasında sivilceler var minik minik ici beyaz. Boyle durumla karşılasan var mı? Hastaneye gitmekte kararsizim
DenizEfem Nscaslan34 benim oğlumda da olmuştu, ama banyo sonrası azaldı, ikinci yıkamadan sonra tamamen geçti doktora sormuştum bebek sivilcesi demişti.
SekerkupumMetem Nscaslan34 benim oğlumda da yanaklarında saç içinde ensede ve boyunda var... Siz görürdünüz mu doktora yada gectimi sizinde bu bolgelere yayilmismiydi?
Nscaslan34 DenizEfem normal miymiş acaba mikrop kapmış olabilir mi daha yeni farkettim ne zaman oldu bilmiyorum çok dikkatli bakmadan görünmüyo ama 10 tane falan var
EceSultan Benim bebeğimin karnında tek bi tane sivilce çıkmıştı doktora gittiğimizde gösterdim antibiyotikli krem verdi iki defa sürdüm kurumuştu. Ama minik minikse sıcaktan olabilir evinin sıcaklığına göre çok kalın giydirme bebeğini bide bebek yağı veya zeytinyağı kullanıyosan biraz ara ver geçmiş olsun canım
Fatmacankaya Benim oğlumun alnında burnunda saçlarının içinde vardı minik minik 😊 doktora sordum bebeklerde olur dedi. yikayinca düzeldi geçti. Simdi iki aylık.Korkacak bir şey yok 😊
Cananccc SekerkupumMetem benim de oğlum 38 günlük yüzünde özellİkle kafasında ve alnında var küçük küçük ucu beyaz biraz. Yarın doktora götürecem inşallah alerji değildir