Prens_annesi2_5_20 Ben çok kararsızım sizde faydası varmı işe yarıyor mu almalımıyım merak ediyorum kızlar lütfen bilgilendirin beni yaaa
denizsn Prens_annesi2_5_20 bende gaz sancısı için pazartesi aldım dün geldi dünden beri takıyoruz ama bakalım bir değişiklik yok şimdilik🥴
Sim-ay Prens_annesi2_5_20 9 ay 1 haftalık kızım 2. Ayından beri hiç çıkarmadık 6 tane dişimiz çıktı şükür ben çok faydasını gördüm 🙏
Eminos Prens_annesi2_5_20 kuzenim aldi dislerine iyi olsun diye agriyi alirmis diye ben almadim benim oglum daha kolay cikartti dislerini
Duygukara Bende kullanıyorum ama bilemedim sanki biraz salyasını azalttı gibi ama bilemedim şart mı bence değil 🙄
Prens_annesi2_5_20 Duygukara bizde salya var herşeyi ağza götürme var eller zaten ağızda ve huzursuzluk onlar için istiyorum aslında ama şuan tereddüt ettim yaa
denizsn Eminos sakinleştirici ve spazm giderici özelliğinden dolayı gaz sancılarına da iyi geliyormuş araştırabilirsiniz 😊 zira ben çok araştırdım
Prens_annesi2_5_20 Sim-ay gerçekten mi almak istiyorum ama eşim inanmıyor alıpta faydası olmazsa ben demiştim diyip başımın etini yer o yüzden merak ediyorum faydası var mı diye yaaa ne kadara alıştınız siz acaba
Prens_annesi2_5_20 Eminos gerçekten mi yaa şuan hayal kırıklığı içindeyim aslında faydası olur diye çok inanmıştım ama şuan pekte emin olamıyorum
Duygukara Prens_annesi2_5_20 yine de salyayı azaltıyor içiniz rahat edecekse alın bence bende kafama taktıysam sanki hemen çözüm olacak gibi almak isterim 😂
denizsn Prens_annesi2_5_20 spazm giderici ve sakinleştirici özelliğinden dolayı gaz sancılarınada iyi geliyormuş burda da yazan Pek çok kişi olmuş iyi geldi diye.. bende çok araştırarak aldım inşallah gerçekten faydası olur..
Sim-ay Prens_annesi2_5_20 150 TL’ye almıştık anında huysuzluk ve salya gitti tavsiye ederim.ama herkezde aynı etkiyi gösterir mi bilemedim
aliismom Prens_annesi2_5_20biraz tuzlu ama hakikisini alirsan faydali.. sahte mal cok var piyasada.. kehribar diye tesbih taşı satiyorlar
Prens_annesi2_5_20 aliismom ne kadar acaba fiyatları sizin önere bileceğiniz bir sayfa varmı bir tane baktım aslında ama Bi fenomen önerdi sertifikası varmış ama şuan ondanda şüphe ettim acaba gümüşcülerden mi alsam yaaa
Betulnil Merhaba bende kullanıyorum salyasi ck azaldi. Bebeğim 3 aylık. Totsandmore adlı sayfadan 159tl ye aldım sertifikasıyla gönderiyorlar