Simay41 Kızlar sütüm çok azaldı bugün sağma yapayım dedim 30 cc çıktı ikisinden ve bebeğim doymuyor. Rezene denedim, günde 3 lt su içiyorum, incir kurusunu da denedim ama aynı değişmedi. Ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen 😞
[silindi] Simay41 yorgunsan biraz uyu. Stresini biraz azalt 😇 suyu 4 litreye çıkart. Protein ağırlıklı beslen. Herkese aynı yiyecekler süt arttırmıyo. Bende mesela kuru soğan çok işe yaramıştı bol soğanlı çoban salata yerim her akşam. Taze yemiş, dere otu en yaygın bilinen şeyler bunları tüketmeye çalış. Bol bol emzir bir de 😊 🌸
Simay41 [silindi] uykusuzlukta bu hafta Nirvana’yı yaşıyorum. 🥱 çok teşekkür ederim bide onu deneyim bakalım inşallah geri çoğalır mama vermek istemiyorum çünkü 😞
ElifAlmila55 Simay41 bestlak humana çay promalt dereotu incir dut badem beyaz üzüm tahin helvası bol su uyku dinlenmeye çalış sıcak duş masaj yap duş alamıcaksanda havluyu ütüyle ısıt göğüslerine ört sürekli yap bunu anında süt çoğalıyor. Özel bir çay tüketiyorum birde
Simay41 ElifAlmila55 özel çayın içinde neler var? İşin garip tarafı izne gideceğiz diye hiç bişe almadım neyse sabah gidip alıyım en iyisi çünkü çok azaldı ve bebeğim de ondan uyumuyor herhalde 😞
HYagmur Simay41 güzel bir uyku cekin bol su ben de boza işe yarıyordu yeşillik buğdayda çok güzel süt yaptı bana tahin helvasıda düzenli beslenmeye çalışın Ama en en önemlisi sakın sütüm yok diyip kendini demorilize etme öyle düşünme hep “ben sütüm var bebeğme yetiyor de “😇
ElifAlmila55 Simay41 instagramda emzirme danışmanı dilruba var onun hazırladığı çay sipariş üzerine ertesi gün geliyor. Günde 3 kere içiyorsun güzel artış yapıyor.
Simay41 advocate- ne yazık ki Şırnak ta oturuyorum eşimin mesleğinden dolayı yine de çok ama çok teşekkür ederim 🙏🏻