Ballikaymakli Eczacı sadece 6 damla dedi. Bunun çözeltisi falan var. Nasıl kullancam. Normal odada mı buzdolabında mı durması gerekiyor. Bir de sulandırmadan kullanmayın yazıyor nasıl sulandıracağım. Ha bir de 4-10 yaş çocuklar için yazıyor e benim bebeğim 4 aylık? Ay ne çok soru sordum. Hakkınızı helal edin. Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim
Guler100 Ballikaymakli ben kullanmiyorum ama 4aylik bebege 6damla cok geldi bana canim. Biz 7ayligiz 7kilo doktorumuz 5damla kullan dedi fazla demir dislerde leke yapabiliyor
Poncik38 Ballikaymakli 4damla dediler bize. Dolapta saklıyorum. Toz bişey var onu döküyosnz içine iyice karıstırıosunuz bu kadar
Fatmabgoksel Ballikaymakli o paketteki cozeltiyi siseye koyacaksiniz ve her daim buzdolabinda saklayacaksiniz, benim oglum da 7damla iciyor, boyama yapmiyor dişlerde zaten en iyi sayılabilecek damla, parabrn icermiyor, korkmadan verebilirsiniz
Denizdemirr Ballikaymakli benim kızım 5 aylıkken başladık sifefere günde 7-8 damla o çözrlti gibi şeyi var onu şişenin içine boşaltıp çalkalanıyor buzdolabında sakla dediler bana sulandır demediler daha şu ana kadar sorun yaşamadık
Guler100 Normalde kilosu ne kadarsa onkadar damla verin diyolar ama bize dediğim tibi doktorumuz 2damla eksiltti
Guler100 Ballikaymakli ben ocean microfer kullaniyorum canim kullanmiyorum derken sideferi kullanmiyorum demeyi unutmusum
Ballikaymakli Fatmabgoksel kızımın kilosu 6. O zaman 6 damla ideal değil mi. 4 aylık daha dişte ne olur bilmiyorum ki
89Kbr Bebeğin kilosu kadar vereceksin içindeki suyla tozu karıştıracaksın,karıştırdığın şişeyi buzdolabında saklayacaksın