Fikdefne Kızlar merhaba 15 aylik bebeğim var memeden kestim normal de 11 12 gibi uyurdu şimdiler de 8 de uyuyor biberon tutmuyor gece de memeyle oynayıp geri uyuyor acıkmaz mı diye içim icimi yiyor sizin bebeleriniz nasıl gece beslenmesi
gulsahbaydemir Fikdefne akşam yatarken mamasını içip yatıyor sabah 8 gibi kalkarsa kalkıyor tekrardan mama veriyorum 10-11 kadar yatıyor sonra kahvaltı yapıyoruz.
ayazasaf Fikdefne uzun zamandır gece beslenmiyor 8:15 gibi mamasını içip uyuyor sabah 6:30 gibi mama içiyor birde 14 aylık
Heyanne Fikdefne gece beslenmesi 1 yaşından sonra doğru değil diye biliyorum..ben kızım 9 aylıkken hamile kaldım 11 aylıktı sütüm kesildi..11.aydan beri gece beslememiz yok..akşam yatmadan önce süt veriyorum ve sabaha kadar tutuyor..memeden kesildiğinden beri deliksiz uyuyor..eğer ac olsaydı ağlayıp uyumazdı bebeginiz bence bir sorun yok😊
archmom Fikdefne gece beslemesi 1 yasindan sonra faydali değil orta kulak iltihabi dis curumesi gibi seylere yol aciyor.Yani memeden kesebildeyseniz ne güzel ben kesemedim bi turlu.Bide soyle dusunun siz yemek yemek icin gece kalkar misiniz?Onun icin acikmaz merak etmeyin
Fikdefne archmom sabır taşı canım gerçekten ilk günler zorladı emmedi üzüldü ağladı ama kendi de istemedi pis ehh dedi hep şimdi de oynayarak uyuyor