Elifsu60 Kızlar kızım 6 ay 23günlük günde en az 3 kere kaka yapardı ve dünden beri yapamıyor ıkınıyor ter içinde kalıyor ağlıyor zeytin yağ verdim birkaç damla ama fayda etmedi ne yapabilirim başka çok acı çekiyor kuzum
Woody Elifsu60 3 aylıkken 2 3 cay kasıgı zeytinyagı verebilirsiniz demişti doktor.isterseniz biraZ fazla verin. Ek gıdaya geçtiyseniz kayısı iyi gelebilir
serenittyyy Elifsu60 benim kızımda iki aylık bugun tüm gün zorlandı zeytinyağı içirdim küçük bi parça sabun koyunca yapıverdi
Arhim Elifsu60 canım alıskanlık haline getirdim ben her sabah uyandığında 1 kasık veerıyorum. Corbası ada koyuyorum. Benım kızım 2ay resmen yetıskın gıbı kaka yaptı zorla artk yırtılıyordu makatı hemen zeytınyagına basladım. Hıc bırrakmam
Efy Kulak çöpüne zeytinyağı sürüp poposunu uyarabilirsiniz birazda karnına masaj yapın kızımda çok yaşadık o zamanlar ek gıdayla beraber kabızlık sorunumuzda oluştu geçmezse doktora götürün derim benim kızıma şurup vermişti doktorumuz.
rike-nile-aro Elifsu60 canım bize doktorumuz günde 3 kez 1er çay kaşığı verebilirsiniz dedi. Siz yinede bi danışın doktorunuza
Hn-123 Elifsu60 fitille hemen müdahale etmek sağlık açısından cpk iyi değil bir gün uzun bir zaman değil 10 gün yapmaması normal kabul görüyor Fitil kalp atışlarını yavaşlatmaya bile sebeb oluyor Zeytinyağ içirin böyle durumlarda bir çay kaşığı sürekli makat bölgesini zeytinyağ ile ovun