Happybaby Ben migrenim olduğu için haliyle parfüm kullanamıyorum roll on kullanabiliyorum siz ne kullanıyorsunuz migreni tetiklemeyen ağır olmayan parfüm önerir misiniz konu dışı ama
Sevilsevil Happybaby canım doğum yaptığımdan beri parfüm kullanmıyorum bebeğim benm ten kokumu bilsin diye rolon yetiyor zaten bizde anne kokusu var şu an boşver parfümü 😊
Zuzu Happybaby o illet bende de var malesef.Ağır kokulardan ziyade taZe kokular rahatsız etmiyor.Chloe love kullanıyorum ben,çok temiz bi koku.Baş ağrısını da tetiklemiyor
Ebeoz Happybaby Ben roll on kullanmak istemiyordum emzirdigim icin. Gecenlerde Hindistan cevizi yagi, karbonat ve misir nisastasindan deodorant yaptim. Cok memnunum mis gibi Hindistan cevizi kokuyor 😊
Ftmatk Doğumdan beri neredeyse hiç parfüm kullanmadım bebeğim kokumu bilsin diye rolon 2 ay sonra kullandım sık duş aldım.şuan 7.ay içindeyiz güzel günlerde büyütün.mihrenim yok ama arada atak halinde başağrım olur
Happybaby Ftmatk sağolasın canım hani böle bi yere gezmeye çıkınca filan yanından biri geçince parfüm kokusu filan insanın kullanası geliyo ama işte migren ağrısını göze alamıyorum belki kullanan vardır diye merak ettim bende 😇