Zamanlagelen Yenianne097 ya benim oglum henuz 5 ay 25 gunluk aynen oturamiyor hemen devriliveriyor destekli oturtuyorum oturamiyor ki kutedek gidiyor😊bende dusunuyorum ne zaman oturur diye siz yilmadan deneyin derim zamanla alisacaklar illa ki
Janss Yenianne097 Normal doğum vaktinde doğan bebeklerde 7 aylıkken oturması bekleniyor yor uzman yazıları ama doktorunuzun genel durumuna bakarak karar vermesi gerekiyor . Her bebeğin doğum kilosu , motor becerisi,kemik gelişimi farklı sonuçta .
Papatyam Yenianne097 kızım da bugün 7 aylık oldu desteksiz oturamıyor ama normal bence anca gelişiyor kemikler. Şu an hala hamur gibi ☺
mustafakereminannesi Zamanlagelen benim oğlan da 5 ay 25 günlük ☺️☺️ Ve benimki de aynı şekilde oturamıyor. Oturtunca hemen yamuluyor 🙄
slmv ama bazi çoçuklar çabuk oturmak istiyor bazilarıda geç, doktorumuz 1 yaşına kadar oturur demişdi. siizn doktorunuz ne diyor?
TeachersMom Yenianne097 Prensesinacemiannesi Janss Kesinlikle her çocuğun farklı ... Benim kızım 2.5 aylıkken oturmak istemeye başladı. Ne yapacağımı şaşırdım. Sonra kontrollü turtmaya başladık. Doktorumuz engel olma dedi. 5 aylıkken desteksiz oturmaya başladı. Şuan 9.5 aylık şimdide yürümek istiyor.😲
Zamanlagelen mustafakereminannesi yaaa masallah pasalara ayni gun dogmuslar😊😊 aynen ben aslinda cok takmiyorum ama kayinvalidem annem fln dik duramiyor ki yamulup gidiyor fln 6 aylik bebk bole olmaz fln diyorlar bende ona istinaden dusunuyorum Allah Allah niye bole fln diye😊 sizde durumlar nedir uykunuz yemenuz vs nasil acaba ayni olunca merak ettm smdi 😊 bizde durumlar pek ic acici degil ozellikle uyku konusunda
mustafakereminannesi Zamanlagelen bizim uyku düzeni diye birşey yok. Bir gün iyiyse ikinci gün başa sarıyor. Hele gece uyanır da emip uyumazsa en az 1-2 saat oynuyoruz 😬😬 yeme konusunda da ek gıdaya geçtik biz. Yoğurt çorba püre Allah ne verdiyse yediriyorum. Az kilo alıyor da. Bol besliyorum 🤣
ArasinnAnnesi Kızlar bol bol mama sandalyesinde oturtun benim oğlumda desteksiz oturamıyordu ki destek versem dahi düşerdi mama sandalyesinde öğrendi oturmayı
Yenianne097 Ah şu büyükler yokmu insanın pskoljisini bozuyolar tipik kayınvalide iste yok cocugun oturamıyor yok problem var
Zamanlagelen mustafakereminannesi bizimde uykumuz oylee gecede cok sık uyaniyoruz 😊 evet ek gida bizde basladik yogurt elma havus patates simdilik iyi gidiyor bakalim en guzeli bol beslemek 😊