Tugce_hckrkmz37 Kızlar doktorum hipp combiotic kullan dedi bende hipp organik combiotic almısım kullananlar arasında ne gibi fark var acaba 😕😕 nasıl boyle bi hata yaptım anlamadm
Mrbmrb Tugce_hckrkmz37 tamam canım onu dmeiş doktor zaten takılma. Ben ikisinden de kullandım aynılar. 6 aylık olduk ilk günden beri organik combiotic kullanıyoruz. Çok güzel bi mama. Gaz kaka sorunu yapmıyo pek. Şimdi de kaşık mamalarına da başladık
Durdisss Tugce_hckrkmz37 bende farkli oldugunu bilmiyodum satan kisi anlatti oyle anladım cesit cesitmis😂ama bi fark yok bence ben organik combiotic aliyorum tek organik ve tek combiotik varmis
Tugce_hckrkmz37 Mrbmrb ya o zaman sevindim kaka problemimiz cok fazlaydı 24 saatte bi oda asırı zorlanarak şükür bugun 2 kere yaptı cogu postta gördüm kilo aldırmıyor diyor sindirimi kolay oldugu için 🤨 aklım takıldı ama bebegimin kıvranmasından iyidir
Tugce_hckrkmz37 GzdeAsya güzel bi mama cok begendim aptamilden sonra ama sadce aklım takıldı organic dememişti doktor bn oyle almısım ama sanırım cok fark yokmus
Cokmucokbilmisimne Tugce_hckrkmz37 merhaba daha önce aptamil mi kullanıyordunuz acaba bende aptamil kullanıyorum ve son zamanlarda kaka problemimiz baş gösterdi sizde durum nasıldı hippe geçince düzeldimi bende elimdeki aptamil bitsin hipp alacağım
GzdeAsya Tugce_hckrkmz37 ben farklı olduğunu bilmiyordum bu teneke olandan almıştım sen deyince farkettim🤨😊
Beyazcikolata Kaka yapamıyor kızım kaç gün oldu. Eczacı önerisiyle aldım İnşallah işe yarar hepimizin çocuğunda bian önce huzurlu mutlu şekilde 🌸