Alazla Evden çalışıp para kazanan annelerimiz var mi aramizda. Varsa ne gibi işler yapiyolar. Evde ve boş durmaya alışık degilim. Bir seyler üretmek ruhsal anlamda da iyi gelecektir hele ki böyle bi süreçte. Evde çalısan ve üreten annelerimiz neler yapiyorlar acaba?
esra-ediz Alazla canım ben home office calısıyorum. ama mesleğim evlenmeden once de buydu. evlendim sehir değiştirdim patronum evden devam edebilirsin dedi. şuan bebeğim var hala calısıyorum aynı sekılde :) uluslararası tasımacılık yapıyoruz
Deletedmom348 Alazla Bende bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde kararsız kaldım. Amacım 2 yaşına kadar bebeğimle ilgilenmekti. Fakat ciddi ciddi düşünüyorum. Yani Yine de bilemiyorum.
Fatmabgoksel Alazla 5.5 aylik bebegim, evden calisiyorum meslegimi yapiyorum grafik tasarım, elbette zor, ek gidaya gectik heegun yogurt mayala falan
esra-ediz Alazla call center lık da oluyor siye duymuştum ama bebişle zor bir iş o. El işi tarzı yapanlar vardır belki canım :)
Sergl1425 Alazla bebekle yapılması çok zor Bn dört yıl çalıstım Bi hukuk börosunun çağrı merkezinde patronum Bi kaç gün önce aradı işine evde devam et sistem kuralım dedi kabul etmedim çünkü bebek le olacak iş değil
merveyyoruuk Alazla Pandemi döneminde evde öncü çıktım canım telefonla da oluyor kararlı olmak önemli kuzum🥰