HilalAnl Merhaba kızlar 8aylık oglum var halı örtüsü almak istiyorum cok çeşit var welsoft ve ipek kadife diye iki çeşit hangisi daha kulanışlı ve iyi bilen varsa yazarmı acaba ? Ve cok pahalı fiyat veriyorlar alan varsa hamgş sayfadan aldgıjı söyleyeblrmi
Zeynepeymen HilalAnl ipek kadife halı örtüsü almıstım hıc memnun kalmadım kullanmıyorum tozu cok cekıor ve üzeri süpürülmüyor sureklı çırpmak istiyor
Melihaa HilalAnl https://instagram.com/fabrika.satiskatalog?utm_source=ig_profile_share&igshid=1dpr1odw8k8hl Ben memnun kaldım yumuşacık tüy toz falan toplamıyor üzerinde kirde kalmıyor nar dökülmesine ve krem olmasına rağmen çıktı lekeler
PoyrazinannesiEbru HilalAnl ben süngerli kadife olandan aldım. Hiç kaymıyor altının süngerinden dolayı
Elifasel Serimzrk merlin home iyi mi ya bi arkadasta aldi cok memnun kaldi bende mutfaga almak istiyorum cok kararsizim uçlari kalkiyomu diye halim biraz incede
Zeynepeymen [bilinmeyen] toplanıyor süpürülmüyor üstü balkondan cırpıcan ama apartmanda oturdumz için buda imkansız