Minik2589 Arkadaşlar merhaba, oğlum yeni doğduğunda derin uykuya dalamadigi için işitme testlerini yapamadık şuan 14aylik yaptıracağız fakat yine uykuya dalması gereklimi ,yasayan yada bilgisi olanlar yardımcı olursanız sevinirim…
Minikbal Minik2589 nasil yani derin uykuyla ne alakası var ki.benim oğlum sabit durmadigi için emerken yapmislardi
2cocukluanne222 Minik2589 yok cnm ne alaka doğduğu ertesi gün yapıldı test geçti hatt kulağım birinde şu varmış 5 gün sonra getir dedi gittik o kulağımda geçmişti
SemaNergis Minik2589 14 aylık demişsiniz 4 aylık mı emin olamadım yanlış mı yazdınız acaba Eğer değilse çok geç kalınmış. İlk 6 ay da yapılması gerekir işitme testinin. Benim ufaklık 2 aylıkken yapıldı. Babasının kucağında durdu. Ben de elime bir şeyler alıp dikkatini çektim. Sabit bana bakarken hemen test yaptık.
GoGirl Minik2589 peki neden 14 ay beklediniz suan da da o sekilde sessiz durmasi gerekiyor cunku buyuk ogluma daha buyukken yaptirmistik baska bir sebepten sessiz kipirdamadan durmasini istediler
Minik2589 SemaNergis yok doğru yazdım 14aylik 👶evet kuvezde yattı 25gun çıktığında zaten götürdük uyumuyo diye sürekli geri gönderdiler ,sonra alerjisi çıktı onunla uğraştık araya pandemi de girince tamamen geç kaldı .şuanda yapmaya uğraşıyoruz bakalım napicaz…
Minik2589 GoGirl 14ay beklemedim ,açıklama yaptım yorumlarda sebeplerini yazdim,şuanda çözüm gerekiyor bana ,2 yaş 3yas illaki yaptırılıyor dur bunları nasıl.yapiyorlar onu ogrenmek amacim
Minik2589 11aylin aksine bırakın uyumayı derin uykuya dalacak illa ki diye 4defa geri gönderdiler, kuvezde yattı 25gun daha sonra uyku prablemi yaşadık, üst üne alerjik sorunlar egzama ,pandemi derken bu zamana geldik…
GoGirl Minik2589 evet o yaslarda yaptirdik biz ayni sekilde sessiz ve kipirdamadan durmasini istiyorlar
11aylin Minik2589 bizde küvezde kaldık çıktığında yaptıklarında kalmıştı daha sonra 2 kere daha gittik uyumadığı için test yapmadılar bile bende başka bi hastaneye götürdüm uyumuyordu hatta uyutayım dedim hemşire gerek yok sabit dursun yeter dedi 5 dakika da bitti. Farklı bi hastaneye deneyin isterseniz bende baya bi uğraştım
Deletedmom348 Minik2589 Bilmiyorum ki Yani hangisi doğrudur. Bu konu ile ilgili bir bilgim yok. Ama uyanıktı kıpırdıyordu benim kızım hatta
Volmine Minik2589 canım birimde uyuttular öyle test yaptılar . Sakin ve sesiz uyuması gerekiyor dediler . Dediğin gibi uyuttuk öyle yPtılar