Kubranin_kizcesi13 Malesef eşim kovid bende de belirtiler var dularinizi eksik etmeyin nelere dikkat etmemiz gerekiyor arkadaşlar geçirip atlatan varsa bilgilendirir mi bizi de rabbim dertlilere deva hastalarada bizede şifa versin inşallah onerilirenizi bekliyorum
wafflee_42 Kubranin_kizcesi13 Çok geçmiş olsun canım. Süt ürünleri Sirke (yemek kaşığı ) icebilirsiniz Sarimsak Tahin Bildiklerim bu kadar
Burcem Kubranin_kizcesi13 geçmiş olsun kemik suyu içeren çorbalar 👍🏻 Bol bol meyve tüketimi , sebze kardeşim geçirdi annem bunları yaptı az ve sık yedi yani 4 günde atlatmıştı şükür ciğere inerse kötü demişti doktor. Kardeşimin boğazdaydı tat alma duyusunu kaybetmişti halsizlik falan böyleydi çok şükür hafif atlattı Rabbim size de acil şifalar versin 🤲🏻
Deletedmom_9857 Kubranin_kizcesi13 geçmiş olsun canım kekik suyu kaynatıp için bol bol c vitamini alın
Elif3753 Benim cigerkerime inmisti canim hastaneye xe tedavi gordum sonrasinda c vitamini kullandim, bol su, limonlu kekik suyu cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda kurtarsin
2cocukluanne222 Kubranin_kizcesi13 bol meyve yoğurt duş kısacası canım boğazına bakacaksın yeyip icip güç toplayacaksin
Maviyemeftun Kubranin_kizcesi13 Bi arkadaş yazmıştı geçenlerde hastanede her öğün de süt ürünleri içirilmiş yedirilmiş buna dikkat edin direncinizi arttırmaya çalışın Vitamin alın bol bol meyveden sebzeden çok iyi beslenin