Deletedmom501 Kızlar selamlar.. Doğum yapalı 40 gün oldu sezeryan doğum yaptım belden uyuşturmalı. Ne zaman ağda yapabiliyoruz Bi fikri olan varmı çok teşekkür ederim şimdiden 😇🙏
Esraraz Deletedmom501 40 ım geçtikten sonra kanamam durdu ve hemen ayda yaptırdım sezeryanla doğum yapmıştım bende bir sorun da olmadı doktorumda yaptırabılecegımı söylemişti sadece dikiş bölgeme sürmeden alt ve üstünden aldırdım diğer ay o bölgeyede yaptırmıştım
Deletedmom501 MervosP ağda çok iyi kuzum inanki jilet brni çıldırtıyordu sürekli çıkıyor ksşınıdırıyor.. Ama en güzeli epilasyon
Burcem MervosP bi kere üşendim jilete vurdum, kendimi jilete vuraymışım daha iyiymiş kaşıntıdan ölmüştüm🥵😭 dedim daha asla ağdaya alışınca iki dakkada alıyosun. inan ,büyük kolaylık ve uzun bi süre seni rahat ettiriyor
efelettin Kanamam 30. Gün bitmişti. 41. Gün ağdacıdaydım. Hiç acımadı. Sıkıntı olmadı. Oğlum 6 aylıkkende epilasyona başladım.
Deletedmom501 efelettin yani dikişler için Bi sıkıntı yaratmaz sanırım.. Epilasyon en güzeli en mantıklısı. Bende düşünüyorum
Minik12_3 efelettin peki Epilasyon nasıl memnunmusunuz Nasıl ilerliyor bende Başlamak istiyorm ama aşırı korkuyorum 🙈 arkadaşlarım hep buz lazeri öneriyor ama bende bilmiyorm
MervosP Deletedmom501 rpilasyom evet kuzenimin güzellik merkezi var ama benden uzak ilde yoksa başlayacaktım ama artık burdan biryere dogurunca başlarım
Burcem elifsezer_ evet canım ılık ağda varya spatulayla sürüp bezle çektiğin o büyük kolaylık diğer çam ağda olan vıcık vıcık ele yapışıyor yani ben yapamıyorum onu
Deletedmom501 Kızlar çok üzgünüm ağsayo yaparken. Dikişim açıldı biraz şimdi hastaneye gidicem şaka gibi ya
Kuzumm MervosP jilet yerine HAMAM OTU var onu kullanin isterseniz hic kasinyi falan yapmiyor siddetle tavsiye ediyorum cabuk uzuyor tabi ama sıfır kaşıntı🦋