Lna Sevas benim bebekte sürekli gaz oluyor ilk zaman sürekli dikkat ettim resmen helva ekmek sedece sorna biyerde bisey okudum eğer yenmesse bebek bağışıklık sistemi bunu bilmiyormuş ve kendini geliştirmiyomus bende yemeye başladım bakliyat mercimek vs hala tüketmiyorum ama diğer şeylerden kısmıyorum biraz biraz kendi çıkarmaya başladı sürekli ıkınmaya çalışıyor ağrı olunca masaj yapıyorum sürekli
Esra___ Sevas aynı sorun bende de var bebeğim o kadar gazlı ki anlatamam 🤦🏻♀️ Sadece ekmekle besleniyorum desem yeridir akşamları da tavuk suyuna çorba 😂😂 çok zor gerçekten inş sütüm kalitesiz olmaz diye dua ediyorum bu arada ıspanak balık falan da tüketebilirsiniz
Sevas Ebeoz bende aynen ekmek makarna. Resmen açım. Hamilelikte almadığım kiloları doğumdan sonra alacağım böyle giderse karbonhidrattan😃
pasaninannesi Ebeoz bizdede süt ürünleri yasaklandı ay çok zor gerçekten kahvaltı da peynir vazgeçilmezimdi. Kahvaltı yapasım gelmiyor
Ebeoz Sevas aynen oyle ya ben de ne guzel veriyordum. Geri alacagim diye cok korkuyorum. Kabak, bamya gibi lifliler iyi geldi bana. Mantar, ispanak, pazi gibi seyleri de sik sik yapiyorum.
Ebeoz pasaninannesi Benim de kahvaltimda peynir cokelek kese yogurdu eksik olmazdi. Simdi millet yerken icim gidiyor. Buna da sukur ne diyeyim.