Bulutipek Kizlar dun basladim mama vermeye formul sut veriyorum kasikla ver dedi doktor ama biboronla dha kolay oluyor bu seferde beni emmeyi birakir mi sizce
Minikbirkalp Bulutipek evet bırakabilir doktor o yüzden kaşıkla ver demiştir enjektör de kullanabilirsin hastanelerde yenidoğanlar da kullanıyorlar bende 2gun önce mama vermeyi bıraktım mama verince memeyi zor veriyordum ağzına 1 ay 1 günlüğüz bizde henüz
sayrannannesi Bulutipek canım biberonda bebekler kolaya alıştığı için benim bebeğim biberon da içti memeyi de emdi ilk başlarda sıkıntı yaşadım oda çatlaklar için meme başlığı vardı biraz ondan kullandım o sayede süre alışarak memeye bağımlı oldu.d
Birannebirfurki Bulutipek eds sistemini dene bende öyle yapıcam hem seni emer hem mamayı içer böylelikle
Bulutipek Minikbirkalp cok fazla mama vermiyorum 50 cc veriyorum pesine hemen emziryorum emiyor sıkıntı yasamiyorum ama birakir mi die korkuyorum
Minikbirkalp Bulutipek bırakmaya da bilir cnm kesin bırakır diyemeyiz ztn bi dene istersen biberonu eğer sonrasında göğsünü red ederse vermezsin