Yenianne97 Merhabalar. Bebeğim 22 günlük. Elimde küvet var ancak aldığım file küçük geldi başka alacağım. Sizce sünger kullanışlı olur mu yoksa file mi almalıyım?
Dogavesultan Yenianne97 ben köpüklü filelerden kullanıyorum çok rahat oluyor doğduğundan beri tek yıkıyorum
Besteninannesiii Yenianne97 ben de sünger aldım çok kullanışlı. Hatta bir süre sonra küveti kullanmadım da süngeri duşakabinin içine koyup yıkadım
Burcem Yenianne97 köpüklü file aldım normal file zamanla ağırlıktan sökülmeye başladı çok güvenli gelmedi ama köpüklü file ses çıkardıkça hoşuna gidiyor kızımın 😊
Yenianne97 Dogavesultan Hmm çok iyi teşekkür ederim. Ben de annemle yıkadım hep artık tek yıkamam gerekiyor. ☺️
Yenianne97 Besteninannesiii Evet anladım. Acaba kuruması açısından kışın sıkıntı oluyor muydu sünger? Suyu çektiği için 🤔
Sinem2 Yenianne97 bende köpüklü file kullanıyorum memnunum. Yalnız uzun süredir kullandığım için askisinin birisi kırıldı bende direk küvetin içine koyarak kullanıyorum.o şekilde de iş görüyor. Bebeklerim çok tombiş olmadıkları için sökülme falan olmadı 😊
Melindaninannesi Yenianne97 ben de havlu file olandan aldım tek yikayabiliyorum bebeğimi Xl olanini almıştık 🤗 diğer fileler hemen yirtilacakmis gibi geliyor bana