Berrakalin aysnSzr liv de nazlı hocaya gidiyoruz . Numarasını veriyor ve whatsap dan mesaj atıyoruz dönüş sağlıyor .
Besteninannesiii aysnSzr ben de Batıkent medicalpark Engin Yurdakul hocaya götürüyorum. Fiyat bilmiyorum, sigortam karşılıyor
Smy16 Batıkent Medicalparkta Nihan Gökçe var ilk kontrolumuze gitmiştik memnun kaldım kaldım güler yüzlü ilgili bi doktor bundan sonrada devam edicem aynı doktora fiyatbilgim yok sigortamız var biz onunla hidiyoruz
Sbbtaha Keçiören medical park da dr.zeynep hallaclioglu var guzel ilgi muayane tel de veriyo ınsatagramdan da bakabilirsiniz
hayalperestbirealist Berrakalin memnun musunuz ben de nazlı hanıma gitmeyi düşünüyorum ? Kendisiyle ilgili danışabileceğim birini arıyordum
Berrakalin hayalperestbirealist bizimde tesadüf oldu , şimdilik güzel ilerliyoruz nazlı hoca ile . Kızımın besin alerjisi var , yardımcı oluyor sağolsun . Telefon numarasını veriyor , ve sorularınıza hızlı dönüş sağlıyor .
cocomelon aysnSzr kesinlikle önereceğim çok iyi iki doktor memorial Sami akbuğa Memorial memnune aladağ telefon mevzusuna gelirsek Sami hocada cevap verir mesela yoğun olduğu için 1 saat sonra anca ama Memnune hoca 15 dk içinde falan daha çabuk yanıtlıyor ilaçtır tahlillerdir sevmeyende Sami hocadır