Miniktavsan Kızlar merhaba biz ek gıda tadımlara basladık patates yedik bugun de kabak yicez yavas yavas tadıcaz hepsini. Doktor sormayı unuttum oda bişey demedi. Su vermeliyim artık değil mi? Patates yedikten sonra biraz verdim ama miktarını bilemiyorum tadımlara olup suya başlayan var mı bilgilendirir misiniz? Bu arada sadece anne sütü alıyor hala 5aylık
Miniktavsan [bilinmeyen] bikac kasık verdim sevdi. Ek gıda derken tadıyoruz daha bikac kasık olarak ne kadar su içmeli bilemedim
Rabiaa [bilinmeyen] Bende postun altına salça olcam ama :)) Benim oğlum 3bucuk aylık anne sütü veriyorum sadece ama bu aralar ağzı çok kuruyor 1 ,2 damla çay kaşığı ile tam dolu olmadan su veriyorum 2 gündür .. bişey olmaz bildiğim ama neden kuruyordur ki ağzı 😍
Miniktavsan Rabiaa susayınca da emzir annesi minik daha😍 valla kışın kaloriferden klimadan bizim bile ağzımız boğazımız kuruyo ondandır belki🙆♀️
Pelinzade İki aylık sadece mama içiyor o yüzden ben hep. Verdim anne sütü almadığı için çocuğumun içi yanar ne kadar içiyorsa o kasar veriyorum 7 8 çay kaşığı felan
Hyryygt Miniktavsan bebeklerin bagirsaklari cok narin suda herzamn mokrop vardir. Kaynayarak mikrobu yok edilir. Ben zorlamirum ara ara biberonu veririm azina ictigi kadar zorlamam o yuzden hergun ayni miktar icmiyor.