irmc Kızlar 6 aylık olduk Demir ilacına başlıyoruz ferrum damla günde 1 kere 3 damla şeklinde şeftali püresine damlatıp versem sorun olur mu siz nasıl veriyorsunuz
Ada_Deniz irmc ben ocean kullanmaya başladım bugün ağzına direk damlatıyorm kilosu kadar dedi doktorumuz bize üste kalsın bilemdm şeftali ile olur mu
Mel123g irmc kac kılokı 3 damla verceksın bzm doktorumuz 7 kılo oglum 7 damla ver dedı kıloya gore verılıor dıe bılıorum
Ada_Deniz irmc yok cnm yadırgamal için yazmadım ben yeni anneyim ek gıda sürecn de bile değilix fikrm yoktu üstta kalan birileri görür yorum yazar die yorum yaptım birde ben ocean başladık ishal oldu kızım resmen sanrm yaramadı sizde de oldu mu
irmc Ada_Deniz yorumunuzda hiç bir sıkıntı yok merak etmeyin teşekkür ederim 😊 zaten sizden başka da kimse cevap yazmadı nerede saçma sapan postlar var oradalar herhalde 🤷♀️ biz daha ilk kez içtik o yüzden hemen ters bir etki söz konusu değil siz kendi doktorunuza sorun isterseniz
irmc Ada_Deniz evet her doktor çok farklı şeyler söylüyor gerçekten ama bebeklerimizin takiplerini onlar yaptığı için doktorlarımıza güvenmeliyiz 😊
Ada_Deniz irmc aynen mecburuz zaten canım dediklerine güvenemkten başka çaremiz yok her bebek başka beslenmesi doyma şekli uykusu boyu kilosu ona göre veriliyor sanırm