EsraToprak 2melekanne 23 gunlukken yaptirdik suan 56 gunluk :) inanilmaz rahat iyi ki diyorum vallahi.
Papatya53 EsraToprak altını falan değiştirirken ğroblem oldu mu ya ? Ben acır silerken diye cok korkuyorum
2melekanne Bizde 3 aylıkken yaptırdık. Keşke biraz daha küçükken yaptırsaydık diyorum. Biraz zor oldu. Kaç günde iyileşti.
Sclkzy12 EmirinAnnesi biz 3 aya bir hafta kala yaptırdık 5,5 aylık şuan oğlum bahcelievler medical park hastnesi dr ali tolgay yaptırdık hiç sorunumuz olmadı eli mükemmel bir dr tavsiye ederim
SibelnalanYcel Bizde iki gün önce olduk şükür iyi geçti iyiki olmuş büyüyünce dha zor diyolar zaten bu arada 2 ay 6 günlükken oldu paşam😍
EsraToprak Papatya53 iki tane krem veriolar bolca suruosun hic bisi olmuyor, hic sikinti yasamadim bende ilk basta sizin gibi dusunuyodum ama hic birsey olmuyo iciniz rahat olsun annesi 😍
Asli26 2melekanne 18 günlükkn Yaptırdık 5 güne iyileşti hiçbir değişiklik olmadı oğlumda ama tek sıkıntı biz giremedik sünnete almadılar elini ayağını tutmuşlar yavrumun çok ama çok korkmuş sesi kısıldı ağlamaktan ama pipiden yana sıkıntı yok
2melekanne Benim oğlan çok ağladı ve mızmızlandı. Çok huzursuz oldu paşam.iyileşme süremiz kısa oldu ama ben benden geçti.