Busekuzey merhaba ben 5 gun once dogum yaptim normal dogum ilk gebeligimdi pek bilgi sahibi degilim vajinadaki dikis konusunda simdi benim vajinamda dikis var kac tanr oldugunu bilmiyorum doktora sordum napicaksin dedigi icin …. 😒 insan bilmedigi seyden daha cok korkuyor haliyle her neyse batiqon kullaniyorum ama nasil kullanmam gerek bilemiyorum tuvalete gittim diyelim her tuvalete gittigimde vajinal dus aliyorum dogrumu yapiyorum hemsire gunde iki kere batiqon sur ddi ama ben bazen fazla suruyorum zarari olur mu birde sıkmalı sekilde spreyli yani direk sıkıyorum birsey olur mu ..
Ecem10 Busekuzey her yıkadığında kurula. Islak kalırsa dikişlerin geç düşer. Batikonu istediğin kadar yapabilirsin hiçbir sorun olmaz
Arhan-Tansu Busekuzey canım bende dikiş sayımı bilmiyordum doktorum estetik yaptım acıkcası blmiyorm demişti oda bende baticon kullandım gazlı bezle kuru kalıcak ama benim baticonla agrım gecmemişti onun yanında bana merhem vermişti doktorum onuda sürüyordum sabah aksam adını hatırlayamadım dikişler kendiliğinden düşüyor zaten benim öyle oldu
Seda_123 Busekuzey Ben hiç kullanmadım batikonu dikiş bölgeme el süremedim 😁 Hemende iyileşti benim dikislerim önemli olan kuru tutman yaş bırakma
fatmamelis Busekuzey Doktorum bana iki üç tane büyük şişe de bi şeyler yazmıştı reçeteye, batikondur illa ki su gibi aynı. Onunla yıkıyordum kendimi sadece sonra peçeteyle kuruluyordum, kendini normal bi şekilde yıkıycaksın onunla, suyla nasıl yıkıyorsan 🤗
Busekuzey Ecem10 Ecem10 Allah razi olsun peceteyle bastiriyorum hafif hafif o sekilde olur mu kurulama
Busekuzey Arhan-Tansu ben elimi surmeye cok korkuyorum.ama pecetyle hafif hafif bastiriyorum kurularken yikarkende sofben basliqini bacaklarimj hafif aralayip su tutuyorum
Synmannesi Ben sabah akşam sürerdim birde furacin de sür 14 gün düşmeye başlamıştı benim iç dış o kadar çöktü ki dikişim 😚😔😔😔😔 nasıl geçti o günler çok şükür ayakta yerdim emzirmeden emzirmeye otururdum gecicek Az dayan batikon kurutuyor dikişleri ayaklarını üşütme Hayırlı olsun
Busekuzey Synmannesi ay bende ayakta yiyorum yemeklerimi galiba benimde cok dikisim var emzirmeye otururken aglaya aglaya
1994ozg Busekuzey bende kafama göre bakıyorum valla gazlı beze batikon sürüp tampon şeklinde uyguluyorum sabah akşam. Peçeteylede tampon hareketleriyle kuruluyorum ama orası yüzde yüz kurumuyor hiç zaten korkudan direkt silememde. Düştü dikişler şuan hafif yanma var düşen biyerde orayada hala batikon uyguluyorum 22.günüm
Deletedmom_36 Busekuzey oncelikle hauirli olsjn bebeginjz🤗 bana batikon vermemisti doktorum krem veermistj ama ismini unuttum☺️Dikis sayisini genel olarak soylemiyorlar sanirim banada soylenmemisti ben ilik suyla yikiyordum vajinami ve fon makinesiyle ilik kullanimda uzaktan kurutuyordum doktorum o sekilde onermisti kremi gunde kackez kullandigimi unuttum☺️14 ay oldu cunku☺️
Busekuzey Deletedmom_36 allah razi olsun bende fonle kurutuyordum bana yapma eriyen dikis tutmaz dediler ama
Birannebirfurki Busekuzey suyu kaynat soğumasını bekle bi şişeye döküp tuvalete koy onunla yıka benim 28 günde düştü dikişlerimin tamamı
Busekuzey Birannebirfurki ben elimi suremiyorum ki korkudan sofben basligindan bacaklarimi ayirip su dokuyorum peceteyle tampon yapiyorum
Meralvedatazer Busekuzey canım ben her lavaboya gittiğimde dikişlerime pamuğun üstüne batikon döküp o şekilde uyguladım sonrada kurutma makinesi ile kuruttum 12. Günde düşmeye başladı dikişler
Tugce6767 Busekuzey bana ebe her wcye girdiğinde batikon sürecksin demişti.bi kutuya kesip gazlı bez koyup üzerine batikon koymuştum.duştan çıkıncada kuru tut saçkurutmayla faln kurut
Evooiboo Merhaba normal doğumdan sonra bana da baticon gazlı bez verdiler çok dikişim ve ahtım vardı on günlük kontrolde başka doktorla görüştüm kendimi hiç iyi hissetmezken batıcın iyileştirmeyi geciktirir onu bırak kuru tut ve hametan anestol kullan dedi birini sabah birini akşam kullandım ve kremlere başladığım ikinci gün kendimi toparlamaya başladım 22-24 günlükken dikişlerim tamamen döküldü Doktorunuza krem için bi danışın isterseniz
OrenBayan Busekuzey ılık suyla yıkamanız doğru olur. Her yıkamadan sonra kurulayın Ayakta fazla gezmeyin Tam dikişin üzerine oturmayın Aynada baktığınızda dağılmış hali sizi üzmesin zamanla toparlanıyor. Bol bol su tüketin en az 3-4 litre falan hem sizin için hem sütünüz için Geçmiş olsun bebeğinizi sağlıkla huzurla büyütün inşallah ❤❤
Busekuzey OrenBayan allah razi olsun 🥰 aynadan daha hic bakamadim o kadar korkuyorum ki gormeye bile …her yikamadan sonra batiqon sureyim mi peki
OrenBayan Busekuzey onu bilemiyorum canım ben kullanmadığım için.yani bana iyileştirici bişey yazmamıştı doktor kullananlar daha iyi bilir.
Ecem10 Busekuzey tabi ki olur canım ben doğum yapalı 23 gün oldu eski haline geldi bile. 10. Gün tamamen bitti acısı