asyasare -TubAsel- otellerde diyet yemekler oluyor bazen. seker hastalaei vs icin. bulabilirseniz oradan tuzsuz yagsiz bir seyler yedirin. ama ne kadar saglikli olur tartisilir.
OzlemAlisa -TubAsel- diyet menülerinden yemisti kızım, yağsız tuzsuz bol sebzeli 😂 et vs yedirmedim güvenip, sebze meyve , tavuk, balık yedi 11 aylıktı zaten gittiğimizde
Jfm -TubAsel- onu bende sormuştum doktora otel yemeği vermektense organik kavanoz Mama ver daha iyi demişti. Yanıma onları aldım kendim yaptım bi iki gün idare edecek şekilde otelde de meyve falan yedirdim ama zorlandık biraz
ozgevolkan -TubAsel- benim şuan bulunduğum otelde herşey mümkün eğer tatiliniz Antalya’da ise zaten Akdeniz’in yemekleri çok güzel herşey taze organik hemen bi püre yaparsınız eğer Ege tarafındaysanız misal biz lujo da kaldık şuan Vogue otel bodrumdayız otel bebek ve çocuklar için herşeyi en ince detayına kadar düşünmüş .. burda da balıklar harika her gün yediriyorum çok faydalı 💚 zaten oğlum 2 yaşında kızım 1 yaşında herşeyi yiyorlar ama zaten bebekler için de hazır meyve sebze püreleri var ve et tavuk balık haşlama ve dolu sebze haşlama var püre yapabilirsiniz
-TubAsel- asyasare 7 aylık henüz yanımda bebek tarhanası falan götürüyorum ama yapabilir miyim acaba ya
asyasare -TubAsel- yani kaynatmak gerek onu diyr biliyorum. haslanmis yumurta alip sarisini verebilirsiniz. ev yapimi lorunuz yogurdugu uz varsa goturun. zaten 7 aylikmis daha yiyecegi kac ogun. sabah yumurtali peynirli kahvaltj verirsiniz. oglen meyve vs verirsiniz. bir kac tane de kavonoz mama alin yaniniza sebze pureli. idare eder diye dusunuyorum.
Jfm -TubAsel- ufak kavanozlara yoğurt mayaladım. Çorba yapıp küçük kavanozlara kaynar şekilde koyup kapağını kapattım . Yanıma peynir hurma zeytin ezmesi aldım. Hazır hipp in mamalarından aldım son çare oyle geçirdim. Ekmek haşlanmış yumurta meyve gibi şeyleri verdim ama otelden