ikos58 Minikprensesinannesi yok ben görmedim. Eczaneden almıştım. https://www.istanbulbilisim.com/chicco-muzikal-top-fiyati-154931.html Bu bizimki eğer denk gelirsen.. yere düşünce müzik çalmaya başlıyor. Oğlum daha 6 aylık ama 1 aydır onun peşinden gitmeye çalışıp çırpınıyor 😁
Betull Minikprensesinannesi toyzshoppta yengec var hem ısıklı hem hareketli benim kızımım ilgisini cok cekti halada cok cekiyor fiyat olarakta cok iyi
sunnymom Betull merhaba yengeçe bende bakmıştım mağazada kalmadı demişlerdi bundan 2 ay önce yaklaşık olarak o zaman fiyatını 17 tl civarı hatırlıyorum şimdi 55 tl yazıyor siz ne kadara aldınız sorabilir miyim ?
Srht Minikprensesinannesi vtech müzikli emekleme topu ve fisher price emekleme arkadaşı kedi çok ilgimizi çekti. Onun dışında Kaya davul bu dönem sevdiklerimizden bez oyuncaklar kumaş kitaplar hala ağzımızdan düşmüyor
Cutebaby Minikprensesinannesi ben hoppala alacağım biraz oyalansın istiyorum 15 kilo olanı alacağım inşallah
Papatyam Minikprensesinannesi kızım bugün 7 aylık oldu, tam da eşimle bu konuyu konusmustuk ne alsak diye. Çok iyi olmuş sorduğunuz 😊
Papatyam Minikprensesinannesi fırsat bulunca araştıracağım. Hem iş hem ev hem bebek yetişemiyorum. Paylaşırım buradan bulduklarımı
Retina Ses çıkaran oyuncaklar hışır hışır kitaplar ilgisini çekiyor bu dönemlerde mutfak kaplarıda oyalıyor dişlerini kaşıyabileceği aynı zamanda elinde kolay tutabildiği oyuncakları tercih edebilirsiniz aktivite masası ayakları çıkmış şekilde oyalar daha sonra ayaklı kullanılır ayağa kalkınca.herşeyi ağızlarına sokuyorlar bu dönem çok sert kafasına çarpmayacak şeyler tercih edilebilir