LadyMarmalade Bugün 4. Ay aşısını olmaya gittiğimizde ebe vegaferon kan damlasına başlamamızı söyledi. İçeriğini bilmiyorum kullananlar bir sıkıntı yaşadı mı yada muadil olarak başka kan damlası kullanıyor musunuz hanımlar?
Eda2808 LadyMarmalade benim kızım yemedi o ilacı tükürdü hep hem acı hem de içinde zararlı şeyler varmış galiba ben adefer+2 demir takviye edici gıda ilacını kullanıyrdm kaç aydır şimdide o ilacın yenisi cikmis onu kullanıyrm
Babybboy LadyMarmalade ben hiç kullanmadım. Bizede verdi asm. Tahlil yapılmadan verilmesi bana yanlış geliyor kendimde biyologum. 8.ayda tahlil yapıldı gerek olmadığı söylendi. Boşuna diş boyuyor kabız vs yapıyor. Bence önce kan tahlili isteyin
serebro LadyMarmalade ben kullandım 1 hafta kadar oğlum zor içti zaten verdiğimde suratını değiştiriyordu bazen ağzından sızdırıyordu. Sonra kanlı kaka yapınca ilaç yüzünden kestim hemen vermiyorum.
Gulzadekti LadyMarmalade ben 1 hafta kadar kullandim oglum kabız oldu çok kötü ağlıyordu doktora götürdüm sidefer verdi cok iyi memnunum👍
Ftsmhr LadyMarmalade bu damlayı kullanmayın içerisinde praben var . Biz microfer ocean kullanıyoruz . Doktorlar tavsiye etmiyor vegaferonu
Ata0905 LadyMarmalade hiç bir yan etkisi olmadı . Eski nesil demirlere hiç benzemiyor ne rengi ne tadı ne kokusu . 🌸