Mervedog Ay içerisindeyiz doktorumuz 6. ay aşısından 4 hafta sonra yaptır demişti bugün yaptıracağım.Ama sağlık ocağındaki hemşiremiz geç kaldığımızı düşünüyor.Siz ne zaman yaptırdınız.Ateş yaptı mı?
Mervemerveesk Mervedog ben nimenrix i dün yaptırdım ilk dozunu. Bebeğim 7 ay 20 günlük. Doktor belirlediyse hemşireye bakmayın siz. Onlar zaten yorum yapmıyorlar bu aşılar için, doktorun aşı takvimini sorup onu esas alıyorlar. Neden karıştı ki anlamadım
LarininAnnesi Mervedog biz 3. Ayımızı doldurduk ve 2 gün önce yaptırdık. Rota ve menenjiti aynı anda yaptırdık , 6 saat arayla calpol verdim çok şükür ateş çıkmadı. Menenjitin net bir zamanı yok diye biliyorum ama yanlış yönlendirmiyim, doktorunuz daha iyi bilir
Mervedog Nesli0504 evet ilk doz dün yaptırdık.hala hemşiremiz 3. Ayda ve 5.ayda olması gerektiğini savunuyor
Bizal Mervedog menenjit Bexsero olan 8 ve 10. Ayda 2 doz yaptırdık ve bitti. nimenrix olanı 13. Ayda tek doz olarak yaptıracağız. Menenjit aşıları geç kalınmaz 1 yaş sonrasıda yapılır aşı takvimini size nasıl uygunsa doktorunuz ona göre belirler. Rota aşısının belli süresi var onunla karıştırmış olabilir belki?
Mervedog Bizal sanmıyorum çünkü rotayı daha önce yaptırmıştık.Ama anladığım kadarıyla her doktor farklı planlıyor
Hunilianne Mervedog menenjiti doktorun planladığı gibi yapabilirsiniz özellikle yapılması gereken bir ay yok. Doktorun planına göre olur
Mom095 Mervedog menenjit aşısı 6. Aydan önce yapılırsa 3 doz sonra yapılırsa 2 doz. 13 aylıktan sonrada tek doz yapılıyo. Ben 3 doz olandan geçen hafta yaptıdım. Doktorum malum ortalıkta yeterince virüs var ne kadar erken yaptırırsan risk o kadar azalr dedi. Bende 3. ayımıza on gün kala yaptırdım. Rota virüsle birlikte 🌸
Mervedog Gulzadekti bende anlam veremedim 🤷🏼♀️Ama şu zamanda ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyorum
YABANGULUM Mervedog menenjit aşısında belli bir tarih yok 1 yaştan sonra da yaptırabilirsiniz 2 yaştan sonrada. Gittiğinizde doktor belirler zaten hangi aydaysanız ona göre dozunu ayarlıyorlar.İyi günler