Fulyarcak Arkadaşlar bebeğim 2 aylık cuma günü aşılarını oldu ateşsiz bi şekilde ilk günü atlattık. Ama bebeğim eskisi gibi değil uyanık olduğunda sürekli ağlıyor gündüz uykuları azaldı uyanıyor sürekli biraz oda huysuzluk yaratıyor sanırım. Sizinde aşıdan sonra böyle oldu mu ?
Deletedmom58 Fulyarcak tamda bugün arkadaşımla bu konuyu konuşuyorduk benim bebeğim perşembe onun ki cuma 2. Ay aşısını oldu aşıdanmıdır bilemem tabi bu durum çünkü bir günlerini bir günlerini tutmuyor ilk 2 gün çok iyiydik 3. Gün uykusu var ama direniyor😒
AycaOnur Fulyarcak merhaba, aşinin etkisi 24 saat. Bebeginizin gazi vardir, sikintisi gazdan olabilir. Uykulari kacacak kadar sikintiliysa agliyosa kuvvetle muhtemel gazdir.
Deletedmom47 Fulyarcak Antibiyotik kullandık biz 38 günlük başladık 7 gün kullandık göbeğimde iltihap vardı aynı bu dediğiniz huzursuzluklar oldu bıraktık bi kaç güne geçti .O bile etki ediyor canım yani geçer aşı etkisi geçince 😇
Fulyarcak Deletedmom58 Evet önceden konuştuğumda beni dinler tepki verirdi şimdi sadece ağlıyor emerek uyumak istiyor 15-20 dkka sonra tekrar uyanıyor uykusunu alamadığı içinde daha bi agresif oluyor Bizimde ilk 2 gün böyle değildi 😔
Fulyarcak Deletedmom58 yarın kontrolümüz var doktora danışıcam birde. Sizdede agzında tükürük ve ellerinin ikisinide ağzına sokmaya çalışma gibi çabaları var mı
Dilekg Fulyarcak biz 1 ay 21 günlüğüz aşı olmadık ama tükürük ve ellerinin ikisini de ağzına sokmaya çalışıyor ve ellerini emiyor
Belmaeylul Fulyarcak o tükürükler kendini motive etmesi için annesi korkma ellerinide tanıyo müdahale etme bırak soksun ağzına 🥰🥰
Fulyarcak Dilekg Evet bizimkide aynı durumda yumruk yapıp ikiside sokmaya çalışıyor hırslı hırslı ağzına
Fulyarcak elma111 Ellerini ağzına sokması ağızdaki tükürük normalmiş gelişimiyle alakalı 🙂 Aşı huysuzluğu diye tahmin etmiştim sanırım doğru daha yeni yeni geçiyor Pekte bişey söylemedi canım ya ☺️
LorininAnnesii Pazartesi gunu 2. Ay asimizi olduk her dk uyudu agri vurdukca resmen ciglik ata ata agladi agrisi var diye kendini uykuya vurdu bebegim 3 dk uyuyordu uyurken geriliyordu o sirada aciyi.hissettigi icin 5 dk agliyordu yine 3 dk uylu 5 dk aglamayla gecti. 40kiz ciktigi gunden beri uyku duzeni kurmaya calisiyorum gece 2 bucuk 3 e kadar agladi en sonunda uyudu gece uykusu oglen 12de uyandi
LorininAnnesii Canancapa evet deliksiz uyudu gece kalktim emzirdim emdi ama uyku haluyle emdi uyanmadi. Hepoyleyiz cok sukur uyku duzeni simdiden var en gec 2 de uyuyor en gec. Deliksiz uyuyor ben uyandiriyorum emzirmek icin sabahta en erken 10 11de uyaniyor masallah 🙏🙏
LorininAnnesii Fulyarcak normaldede oyleyiz cok sukur gece uykusunun uzun oldugunun farkinda ve hep uzun uyur ✋
Esmako Fulyarcak arkadaslar buyume atagi geciriyor cocuklar surekli el agiza gitme hzuuruk aglama bunlardan
Canancapa LorininAnnesii maşallah benim kızımd 12 gibi uyur sabah 6 gibi uyanır sonra tekrar uyur memede ennnn geç 9.5ta uyanır ve 4. Ayına girdi huysuz olduğu günlerde uyumaya direnir ama dalarsa uykuya iyi uyur maşallah😘💞