hzlssmoom Kullanan var mı ben dün aldım kullandım ama tadı bı garip geldi, nasıl yapıyorsunuz içine ne katiyorsunuz bebekleriniz severek yiyor mu anneler . Kullanma yazısına göre yaptım bu arada
Hn-123 hzlssmoom canım e bebeğin tarhanasının çok iyi olduğunu düşünmüyorum instagram da uzun zamandır takip ettiğim bebeğime dair herşey isimli bayandan sipariş verdim çok lezzetli
AnnesininBallisi En iyisi sağlıklısı kendinizin yapması. Bilmiyorsanız da face de ins de yapıp satan çok ben bu konuda şanslıyım çok şükür annem de kayınvalidem de her sene yapar
hzlssmoom AnnesininBallisi e bebekde kötü bı marka değil sonuçta:) eveet şanslıymışsınız herkesin annesi olmayabiliyor 😊
Papatyaseverr AnnesininBallisi bebek tarhanasıda yapıyorlar mı bizim yediğimizden ayrı çünkü bende inşaAllah bu sene yengemden alacağım köyde yapıp getirecekler
Nursahmetyusufaras00 Bende aldim arkasında tarif vardu daha hc açmadım güzel degil miki belki kullanmam evde tarhanam yook ki 😶
Ldy hzlssmoom benim kızımı çok fena allerji yaptı dikkat edin yedirirken . Her yedirdiğimde alkerji yaptı ama başka tarhanalar yapmadı
hzlssmoom Ldy yedirdim dün bı sorun yaşamadım ama tekrar deniycem bugün , internetten sipariş edeceğim