hulyanizz Merhaba güzel anneler.💜 🤱Bebeğinizin rutin kontrolleri için; 📌 Hangi ilde hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz? 📌Ne kadar muayene ücreti ödüyorsunuz? 📌 Hastanenizden ve doktorunuzdan memnun musunuz?
Funda11 hulyanizz İstanbul bagcılardayım güneşlide yaman tıp merkezi vr çocuk doktorunuzdan çok memnunum 60 lira ödüyoruz
Deletedmom348 hulyanizz Kızımın doktorunun özel muayenehanesi var. Herhangi bir sağlık kuruluşunda çalışmıyor. Çok memnunum.
Sum87 hulyanizz maddi imkanınız varsa bu korona zamanı en iyisi özel hastahane benim fikrimce kocaelide bilge beye gidiyoruz . Özel sigortamız oldugu için net fiyatı bilmiyorum 🙌🏻
anne15 hulyanizz BURSA- özel muayene esentepe evke mediloftta ERDOĞAN YÜZKOLLARa gidiyoruz 280 tl muayene ücreti var .
AlperenSevdeG @hulyanizz İstanbul bezmialem vakıf üniversitesi hastanesi doç dr emel Torun Kurum personeli olduğum için bebeğimin muayenesi ücretsiz. Fakat ücret çıksa 500 lira versem bile emel hanıma az. O kadar iyi ve ilgili bir doktor ki
tuem14 hulyanizz Beylikduzu İstanbul Medilife Serdar bey çok doktor gezdim içime tamamen sinen bulamadım Serdar bey bıraz daha sıcak gelıyor ılgılenmesi kızımla