Mervan Kızlar oğluma bugün tadımlık papates püresi verdim ama midesini bulandırıyor ben mi yalnis yaptım püre yaptım içine biraz sütümü kattım siz nasıl yapiyosunuz
Balcocuk2 Mervan siz kendiniz yiyip bir deneseniz giyebiliyor musunuz? Sizin giyemeyeceğiniz bir şeyi beneğinize vermeyin
Thesra Mervan Ilk defa anne sutunden farkli birsey denedigi icin boyle yapmasi cok normal zamanla alisiyorlar tatlara
Mervclk Mervan kızım da sevmemişti ve bir kez beğenmediyse bir daha yemiyor yoğurdu çok seviyor o yüzden karıştırıp veriyorum
Mervclk Mervan yapabilirsiniz sevmediği her seyi yoğurtla veriyorum mesela tarhanayi da sevmiyor tükürüyor yogurtla veriyorum o zaman yiyor
Kutayalp Mervan bende öyle yapıyorum önce 3 gün havuç verdim onu sevdi sonra patatesi sevmeyince havuçla karıştrdım yedi önce denediğiniz ve bi sıkıntı yaşamadığınız şeyi kullanabiliyorsunuz yeni denediğinizle karıştırıp
habibe_omerasaf Mervan yoğurdu 3 gün kuralı ile verdiyseniz patateside onunla birlikte deneyebilirsiniz belki o şekilde yer🌼
Yaserinannesi Mervan patatese benim oğlumda pek ısınmadı karıştırıp verebilirsin ya da baya aç sütünle kuru olunca yutamıyolar sanırım
Mervan Kutayalp şuan 5 buçuk aylık sıkmak istemiyorum 3 gün kuralıyla devam etcem önce yoğurt patates havuç falan sebzelere alışsın ki ondan sonra meyvelere geceyim
Papatyam Mervan patatesi soydum suda haşladım daha sonra kendi suyu ile biraz sulandırıp ezdim az da zeytinyağı koyup yedirdim😊
Miraymenesa Benim de kızım 7 aylık 3 gün kuralı ile herşeyi verdim ama yemiyor tükürüyor 1 aydır hiç kilo alımı yok iyice zayıfladı yoğurt sebze püresi meyve püresi ne yaptıysam sevmiyor artık bugün devam sütü aldım mecburen çünkü bugün kaç tane şey denedim yemedi benim de iyice sinirlerim bozuldu 2 aydır alışması lazımdı zorlayınca da bebişim ağladı ben de ağladım