Esraea Merhaba ; gün içersinde çok sık sağım yapmıyorum 1,2 kes ancak yapabiliyorum sağılan süt kaç cc verilmeli ? Bebeğim doyduğunda huysuzluk yapıyo istemediğini anlıyorum ama bilimsel olarak şu kadarıyla doyar dediğimiz cc var mı 🤗
Ceozip Esraea bebeğinizin durumuna göre değişir. Bebeğim 5 aylık ve 5 aydır sağarak veriyorum. Her ay biraz biraz artıyor. Yani ilk başlarda 30 cc içiyordu sonra 40a çıktı sonra 60a çıktı şu an 100 cc ona yetiyor mesela. Daha fazlasını içmiyor deneyip bunu kendiniz gözlemlemeniz lazım. Her ay ya da 15 günde bir verdiğiniz sütü artırıp içme durumuna göre değerlendirirsiniz
Mom104 Esraea Hiçbir zaman cc ye takılı kalmadım bebek zaten doyup doymadığının tepkisini veriyor, eğer sütünüzü varsa Bebeğiniz de içiyorsa istediği kadar besleyin ♥️
Berydnz Esraea ben sağarak besliyorum kızım 3 aylk bana hep doktorlar 60 75 felan ver diolar kızım 100 da alıyor 2 aylıkken 50 ver diolardı 120 alıyordu biberonu doldur sen bizimki içecğni içiyor doydumu diliyle itiyor huysuzluk yaptgnda biraz bekletiyorm gene veriyorm açsa içiyor değilse içmiyor
Esraea Berydnz benim bebeğim de küçük doğdu 2500 şuan kaç kilo bilmiyorum ama en son 5 kiloydu 2 eylülde gitmiştim 23 Eylül de kilo takibimiz var inşAllah kilo alımı iyidir 😒 meme reddi yaşadık korkuyorum ayına göre zayıf kalmasından
Berydnz Esraea bende hiç o duyguyu yaşamadm kızım hiç tutmadı beni bazen çare yok emzire danışmanı felan hikaye rabbim böle yazmş böle ilerliyor bende ilk başlarda mama vermeyi denedm oda sarılık vardı aç kalmasn die ama sonra mamada içmedi rabbim çok şükür sütümü kesmedi tabi her gün bir olmuyor bazen çok bazen az ama ben hep sağma günde 2 3 kere sağma 3 saate bir 4 satte bir sağ ben öyle yapıyorum fazlasını buzluğa at bir fün dışarı giderken illa laızm oluyor çünkü herzman sağmak mümkün değil