Tgb05 Merhaba sevgili Anneler Gogus pompasi baby&plus elektirikli cift pompali . Sutum az oldugu ve artmadigi icin sadece 2 ay ve az kullanildi. Hatta tek pompa hic kullanilmadi. Ben 200 e almistim suan sanirom 250 tl sifiri. 150 tl ye verebilirim Silverette gumus gogus kapaklari krndi sitesinden 280 e alindi ve malum sebepten cok cok az jullandim. Dogumdan 1 hafta once ve dogumdan sonta 2 hafta kullandim. Arastiranlar ne kadar yararli bir urun oldugunu bilirler. Bu urun icin satia fiyati 200 Son olarak Woombie air modeli mavi bisiklet desenli kundak var ecobebek sitesinden 179 a almistim. Bu urunu 4 yada 5 kez yikadim. Bebegim icerinde cok mutlu uyudu ama bebegimin boyu uzin oldugu icon kucuk gelmeye basladi 6.9 kilo olan model. Bu urunun 2 el fiyati da 120 tl dir. Cok temiz kullanildi. Ilgilenenler olursa instagram uzerinden iletisime gecebiliriz Bebeslerinizle saglikli guzel gunler dilerim😊
Tgb05 Miniklerim instagram uzerinden foto atabilirim. Uygulamanin ozel mesaji yok sanirim. Hesap paylasiliyormu onida bilmiyorum. acar_ts hesabim