Azraninnnannnesi AliAsafCan ben günde 1 kupa papatya,anoson ve rezene karışık içiyorum bi problem yaşamadım 4 aydır bebeğimi sakinleştiriyor sütümü de arttırdığını düşünüyorum
Nilperininannesi AliAsafCan ben kendim iciyorum rezene anason ve kimyon tohumu karistirip demliyorum sabah ogle aksam tuketiyorum.
Tugbaalya Bende kullaniyorum gunde iki fincan bebegimede iki cay kasigi veriyorum doktor kontrolünde tabiki sakinleşmesini daha kolay uyumasini sağlıyor sut artirmak ve gaz probleminin önüne gecmek icinde rezene içiyorum tavsiye ederim
AliAsafCan Tugbaalya rezene ben de sabah akşam 1er bardak demleyip içiyorum 2-3 çay kaşığı oğluma veriyorum doktor tavsiye etmişti
Tugbaalya Mervegoktugarass 1 fincana 1 tatli kaşığı demliyorum bebegime 1 2 cay kaşığı veriyorum kendi ictigim olcuyle ayni yani canm
AliAsafCan Azraninnnannnesi hepsi bir kupada mı oluyor. Oğlum çok zor ve az uyuyor beni de çok yoruyor rezene içiyorum anason da alayım o zaman
Azraninnnannnesi AliAsafCan evet sıcak suya birer çay kaşığı koyuyorum 5-6 adet papatya hepsi bir kupada ama asıl uyku yapan papatya