Edakk Agrı kesici olarak ta kullanılıyor değilmi bebeğim 2 gündür rahatsız doktor vermemi söyledi, hiç uyumadıgı huysuz olduğu icin siz kullanıyormusunuz
Prematureannesii Edakk evet çok rahatlatıyor belki doktor söylemiştir ama 1 yaşından önce yarım kullanılıyor
Elifsmomselda Edakk evet ağrıkesici olarakta kullanılıyor bende geçen gün 4 ay aşısından sonra kullandım ateşi yoktu ama huysuzdu iyi geldi şükür yarısını keserek kullandım 😊
Elifsmomselda Edakk herzaman kullanmadım aşı sonrası huysuzluğu olduğu için kullandım ama doktorun sana kullanabilirsin diyorsa bir dene istersen küçücük bedeni uykusuz kalmasın daha fazla
esmerayes Edakk paranox s degil paranox olan bebekler icin zararli paranox olanin icinde fenobarbital var ve bobreklere karacigere zarar veriyo epilepsiye bile yol acabiliyo doktorumuz bize eczaci s olan yoksa digerini verebilir sakin alma sadece gerektigi durumda s olani kullan demisti s olanin icinde parasetamol var sadece agribkesici ates dusurucu ama fitil oldugu icin cok etkili tabi uykusunu getirir ama bi zarari yok bence ki olsaydi benim bebegime olurdu 2. ayina kadar asiri gazliydi ve yuzlerce damlanin hicbiri yaramiyodu 24 saatte 1 saat bile uyuyamiuodu ve 2. aya kadar gunluk yarim verdik hep rahatlatiyodu 3. ayinda ameliyat oldu ve yine 1 ay boyunca hemde gunde 2 kere bu fitilden kullandik tabiki bunlsr doktor komtrolunde oldu ama endise etmeyin bi zarari olmaz rahatlatir ve biraz fazla uyku yapar o kadar
Prematureannesii Edakk bilemem doktor ya a eczacı söylemeliydi ağır gelebilir gözetleyin anormal bi durum olursa tekrar gidersiniz
iremgg Edakk hicbisey olmaz endise etmeyin, parasetamol icerikli bir fitil, calpol’un fitil versiyonu gibi dusunun. Yarim saatte kana karisir, hic calpol vermem ben doktorumun tavsiyesiyle
Edakk Mduygum kullanan vardır diye cahilmisiniz doktor dedi ama kullanan daha iyi gözlemler ne oldu ne bitti allahım ya
Gizemta Biz sünnet sonras( 4buçuk aylıkken) tam vermiştik doktor çok ağrısı olacak sadece bugünlük yoksa ateşi olduğunda yarım ver demişti.. bir de fitil iyi bir şey değil çocuk hasta değilse rahatlasın diye vermeyin calpol olur ama fitil vermeyin. Birde çocuk doktoru max. 1 yaşına kadar o da ateşlenince fitil kullanabilirsin özellikle erkek çocuğa 1 yaşından sonra istemiyorum demişti.