Betuscesi Kızlar Bursa’ya taşınacağız, nezih semtleri nerelerdir yaşayanlar bilgi verebilir mi acaba 😊
Betuscesi Tospikto kiralar nasıl acaba bilginiz var mı? 😊 Ay inşallah bu sefer kendim gibi komşum olur bebişli falan 😄
Meltemgunturkun Betuscesi ya çok güzel özellikle akşamları çok güzel oluyor gezilecek keşfedip şaşıracağınız çok tarihi yerler var tatmaya yetişemeyeceğiniz lezzetler gezmekten sıkılmayacağınız yerlerle dolu özellikle tarihi kapalı çarşısı ve Tophane ❤️ Yerlisi biraz geri kafalı oluyor
Betuscesi Uraska nilüfer düşünüyoruz bizde ama internette hep yeni inşaatı bitmiş evler var yok mu aile semtleri 😄
Betuscesi Uraska aynen fiyatlar o şekilde hep ben fiyattan ziyade böyle ailelerin iyi insanların olduğu sakin bir bölge arıyorum inşallah denk gelir 😊
Keremikonunannesi Nilüfer Özlüceyim ben, en hızlı ve güzel gelişen semti diyebilirim eski halini de bilen birisi olarak :) Gerçi Nilüfer’de birçok yer bu şekilde ve rahat edersiniz.
Donmez95 Betuscesi ben heykelde yani merkezde oturuyorum maksem bölgeaindeyim ve burada hep aile komşulukların çok güzel olduğu bir çoğunluk var.. Apartmanımda ki herkes çok iyi gelip gideriz ne pişirsek aman bu bunu seviyordu deyip götürürüz :) ulaşım d açok kolay kapalı çarşı ve hanlar bölgesi çok yakın tophane emir sultan bunlar hep yürüme mesafesi. Kiralar 900 1200 arası değişiyor ama evler geniş.. Esnafı da çok düzgün..