Mrsyener Miniknehir demir demir takvisi bulunan herhangi birley yiyip içtiysen siyah kpyu yeşil kaka normal canım hatta kakasının sümüğümsü olmasıda o sindiremediği anlamına denk geliyor 3 günden fazla sürerse Doktoruna danış
Gamzeli03 Miniknehir göğsünde yara varsa o yüzden de olur kan damlası kullanıyorsan yapar yeşil şeyler yedi isen marul ıspanak gibi ondan da olur yediğin herşey bebeğe geçiyor sarımsaklı birey ye sucuk pastırma ağzı kokuyor bir kaç gün takip et cnm
Miniknehir Mrsyener üzumde mi yapiyor ben dün üzüm de yedim bugun ondanmi acaba bu kadar ağladı kiyamam😢
Mrsyener Miniknehir evet canım Arkadaşımın bebişide aynı sıkıntıdaydı doktoru üzüm ve kavunu bebeklerin sindiremediğini söylemiş bir kaç gün yediklerine dikkat edersen düzülir diye düşünüyorum
Miniknehir Mrsyener aslında hersey dikkat ediyorum ama sutum azaliyor herseyden vitamin alsin istiyorum amaa oda olmuyor kuzum ağlıyor 😑
Linamoms Miniknehir bi süre yemeyin bagırsakları toparlasın sonra alıştırırsınız kavuna yszık işkence yapıyorsunuz cocuga
Miniknehir Linamoms bu sabah baktim yesil parcaciklar var kakasinda bence sadce kavun degil üzümden de yada kan ilacindan da olabilir o kadar gundur yedim hic boyle yesil kaka yapmamaisti uzumddn olmus kesin yada kan ilaci😑
aylnn15 Miniknehir kan ilacı yapıyor doktorumuz öyöe demişti bizede yeşilimsi olursa korkma normal demişti 🤷🏻♀️
Burak-tuba Miniknehir biz de de olmustu yesil kaka doktorumuz kaka rengine takilmz bisey ifade etmiyor onemli olan kakasini yapmasi demisti