isill Blackcloud yani bu asi erken aylarda da baslanablyr ona gre dktrnz asi takvmi olstrabliyr ben pandemi vs gdemedm bu ay gttm bexseroyu 10.13.25 aylarda yapalim dedi nimenrix i de 13. Ayda tek doz yapalim dedi
PonciKom Blackcloud erkende yapılır geçte herzaman yapılabılen bısy hatta hacca giderken bıleyapulıyor:) bnmkızıım 18 aylık aşısını oldu 19. ayda yaptırcam 1 ay beklemek gerek tekdozda kurtulcam
Gizemta isill bizde doktorumuzla birebir aynı programı yaptık baxeronun ilk dozu vuruldu ama 13. Ayını vurdurtmadık çünkü doktor hastaneye gelmeyin en erken 15. Ayda tekrar haberleşelim dedi. Coronadan dolayı 😔
PonciKom Blackcloud evet özel aşı cnm 1 yasından sonra tek doz egerkı erken yapmaz isen 1 yas sonrası tek doz yapabılıyorsun
Fkbk Ya ben anlamadım neye göre bekirleniyor ya da biz hadi tamam diyip mi yaptircsz pandemiden gidemeidm doktora henüz. Sağlık ocagi da doktor takvim belirlesin dedi.
isill Gizemta benm kizim daha 9 aylik yeni br dahaki ay baslanck evet hastane ortami nasil olcak blmyrm Allah hepimizn yardimcisi olsn