Mom09 Zeynebinannesi fiyatlar genelde her yerde aynı hatta gittigidiyor da aynısı 69 TL sanırım belki daha yüksek te olabilir
Mom09 deleted2310 tüylü olan modeli de varmış ama benim aldığım özellikle tüysüz olanı oradaki kadınla da aynı şeyi konuştuk tüylü olanlar tercih edilmiyor demişti bizimki tüysüz
deleted2310 Mom09 ya benim bu aldığım tüylü sanırım ama kesinlikle dökmüyor özel kumaştan üretiliyor bunlar dedi 🤷🏼♀️
Mom09 deleted2310 tercih sizin tabiki ben tüylüsü nasıl bilmiyorum hiç görmedim o yüzden yorum yapamıycam elinize alınca siz karar verirsiniz
deleted2310 Mom09 ben araştırdım tek çeşitmiş zaten orjinali tüylü olan sizinki nasıl onu anlayamadım 🤔
Ozlmelf Bende bugun uyku arkadaşı siparişi verdim . Britbee.com adresınde isterseniz bir inceleyın sizde
Emelimsi [bilinmeyen] uyku arkadaşına sarılıp mı kendi kendine uyuyor? Ay biraz detaylı anlatırsanız çok sevineceğim :))
Zeynebinannesi Mom09 bu sayfagı ınceledım bebekler guzel.. fiyat işlevlik memnuniyetınız nasıl, bebegınız sevdı mı.. büyüklüğü nasıl