Busranisa Kızlar 41 günlük olduk normal doğum yaptım dikiş yerim etrafı ağda yapıcam ama korkuyorum yapan var mı nasıl temizlendiniz. Etrafında tüylerim var nasıl alıcam bilmiyorum
Burcem Busranisa ben korka korka yaptım sanki dikiş yerimi alıp götürecek gibi bir his ama öyle olmuyor 😀 belki kastım diye olmuştur biraz sızı ama öyle düşündüğün gibi olmuyor. Sadece eğilip aldığım için çömelme hareketinden kaynaklı sızlıyordu orası
Ayce_1999 Busranisa kız çok erken ağdaya zaten sızlıyor tuvalete oturdukça ağda çook risk 😂🥴 jilet venüs kullanabilirsin
Canada10 Busranisa ben doğumdan 1 ay sonra ağdaya gittim canım hiç korkma birşey olmuyor kapanmıştır zaten dikiş falan kalmamıştır. Ki benim dışarda 2 yerde dikiş vardı biri yukarı doğru yırtık diğeri epizyomi kesisiydi
Annemmmm Busranisa ben korkudan 6 ay sonra aldım heo korktum birşey olacak diye yaa ay cok kötü bi durum Belki de alsam birşey olmazdı ama ben cok korkuttu m kendimi altı ay hep jilet 🤦
Busranisa Burcem ay aynen sanki ağda yapınca kopucak gibi geliyo orası😀 korkuyorum ya ne biliyim cesaret edemiyorum 😩
Mrv-_- Busranisa etrafını ağda yapıp dikiş yerini cimbizla alın dikkatlice.. ağdayla zorlamanın manası yok 🤷🏻♀️
serenittyyy Busranisa bende normal doğum yaptım 44. gün ağdaya gittim ama dikşlerin üzerine yaptırmadım nolur nolmaz diye